2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   

Συχνές ερωτήσεις για τη ρεφλεξολογία

Γιατί να δοκιμάσω ρεφλεξολογία;

Η ρεφλεξολογία είναι μία φυσική, ήπια, αφάρμακος μέθοδος ευεξίας του οργανισμού. Χρησιμοποιείτε από τα αρχαία χρόνια με εξαιρετικά αποτελέσματα στις περισσότερες περιπτώσεις. Δεν επιβαρύνει τον οργανισμό με χημικές ουσίες και ενισχύει τον οργανισμό από μέσα προς τα έξω για να επανέρθει στα φυσιολογικά του επίπεδα με ήπιο τρόπο.

Είναι ασφαλής μέθοδος;

Είναι απόλυτα ασφαλής από τη στιγμή που η συνεδρία παρέχεται από επαγγελματία ρεφλεξολόγο. Λειτουργεί απελευθερώνοντας την ενέργεια του ίδιο του οργανισμού και γι αυτό δεν μπορεί να τον βλάψει σε καμμία περίπτωση.

Σε πόσο καιρό βλέπω αποτελέσματα;

Σε πολλές περιπτώσεις και εφόσον δεν είναι χρόνιο πρόβλημα από την πρώτη επίσκεψη θα δείτε αποτελέσματα. Συνήθως τέσσερις με έξι επισκέψεις είναι αρκετές αλλά σε χρόνιες παθήσεις θα χρειαστούν περισσότερες.

Είναι συμβατή μέθοδος με την παραδοσιακή ιατρική;

Τις περισσότερες φορές η ρεφλεξολογία λειτουργεί συμπληρωματικά με όλες τις θεραπείες ιατρικής με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Πόσο συχνά μπορώ να κάνω ρεφλεξολογία;

Η πρώτη επίσκεψη διαρκεί περισσότερο  από τις επόμενες. Οι μετέπειτα επισκέψειςμπορούν να διαρκέσουν από 30λεπτά εώς 50λεπτά. Κάθε άτομο είναι μοναδικό και δεν υπάρχει καθορισμένος αριθμός. Σε κάποιους υπάρχουν θετικά αποτελέσματα από την πρώτη επίσκεψη αλλά γενικά μπορούμε να πούμε ότι θετικά αποτελέσματα γίνονται εμφανή μετά την τρίτη επίσκεψη. Σε κάποιες χρόνιες δυσλειτουργίες είναι φυσικό να χρειαστούν περισσότερες επισκέψεις.

Σκοπός της ρεφλεξολογίας

Η ρεφλεξολογία είναι μια αφάρμακος συμπληρωματική μέθοδος η οποία αποσκοπεί στην ευεξία του σώματος ως όλον και όχι μόνο στα συμπτώματα. Αφού εντοπίσουμε τα σημεία με την άσκηση ειδικής πίεσης διεγείρουμε τους μηχανισμούς του σώματος για την ισορροπία και την εναρμόνιση του.

Σεμινάρια – Εκπαίδευση






























 
Άρθρα