2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   

Συνεδρία Ρεφλεξολογίας

Η συνεδρία ρεφλεξολογίας έχει σαν σκοπό να βοηθήσει ολιστικά την αποκατάσταση της ευεξίας. Ασκούνται φυσικές πιέσεις στα αντανακλαστικά σημεία του σώματος κυρίως στα πέλματα αλλά και σε άλλα σημεία όπως στα πόδια, στα χέρια, στα αυτιά, κλπ.

Η Ρεφλεξολογία αντιμετωπίζει τον άνθρωπο σαν σύνολο (ψυχή-διανόηση-σώμα-συναίσθημα) το οποίο αργά ή γρήγορα εκτονώνει καθετί που το υπερφορτίζει στο σώμα. Δεν θεραπεύει συγκεκριμένες παθήσεις και δεν κάνει διάγνωση, ωστόσο τα ρεφλεξολογικά ευρήματα είναι πολύτιμα και ιδιαίτερα χρήσιμα για τον/τη ρεφλεξολόγο προκειμένου να έχει κριτήριο και μέτρο σύγκρισης ώστε να σχεδιάσει ένα πλάνο για την έκβαση των συνεδριών και των αποτελεσμάτων.Μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε παραδοσιακή ή μη μέθοδο ακόμα και ταυτόχρονα αυξάνοντας τα αποτελέσματα και των δυο, καθώς είναι τελείως φυσική και ακίνδυνη όταν εφαρμόζεται από κατάλληλα εκπαιδευμένα  άτομα.

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι περίπου 30 λεπτά και ποικίλει ανάλογα με την δυσλειτουργία που υπάρχει αλλά και την ανταπόκριση του σώματος στη ρεφλεξολογία.Μια συνεδρία ρεφλεξολογίας βοηθά στην αντιμετώπιση μιας ευρείας γκάμας προβλημάτων και παθήσεων στο σωματικό, νοητικό και ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο. 

Ενδεικτικά αναφέρονται: δυσκοιλιότητα, τυμπανισμός, ευερέθιστο έντερο, άγχος, stress, κατάθλιψη, ατονία, κόπωση, κατάπτωση, ημικρανίες, ζάλη, εμβοές, ίλιγγοι, αλλεργίες, υπέρταση, υπόταση, αϋπνίες, σκλήρυνση κατά πλάκας, αρθρίτιδες, διαταραχές λόγω κλιμακτηρίου, προβλήματα περιόδου, νευροφυτικά / ψυχοσωματικά προβλήματα, κατακρατήσεις υγρών, λεμφοιδήματα, αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, ισχιαλγία, μυοσκελετικά γενικότερα, προβλήματα μεταβολισμού (π.χ. θυρεοειδής, διαβήτης, παχυσαρκία, πρόληψη διαβητικού ποδιού κ.τ.λ.) και άλλα.

Γενικά μπορούμε να πούμε ότι για οξεία προβλήματα χρειάζονται 1-2 συνεδρίες ενώ για χρόνια προβλήματα 4-6 συνεδρίες και πάντα αναλόγως την κατάσταση .Πολλές φορές άτομα που έχουν δεχθεί ρεφλεξολογία συνεχίζουν τις επισκέψεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα κυρίως για την διατήρηση της ευεξίας τους.Παρέχουμε επαγγελματικές συνεδρίες ρεφλεξολογίας προσφέροντας τα καλύτερα αποτελέσματα με λίγες επισκέψεις.

Ο ρεφλεξολόγος Χρήστος Θεοδοσιάδης, υπεύθυνος στη Σχολή Επαγγελματικής Ρεφλεξολογίας “Reflexologia.gr”  και εκπαιδευτής ρεφλεξολογίας.

Τιμή συνεδρίας:  30€


                          
Τοποθεσία:  Ελευθερίου Βενιζέλου 120, Καλλιθέα
                        2ος όροφος
                        Τ.Κ. 17676
                        Αθήνα 

Τηλέφωνο:  2114188870

Τοποθεσία:  Μοναστηρίου 95 (είσοδος επί της Αγ. Πάντων)
                       3ος όροφος
                       Τ.Κ. 54 627
                       Θεσσαλονίκη
                       
Τηλέφωνο:   2316 016726

Σεμινάρια – Εκπαίδευση

 
Άρθρα