2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   

Ρεφλεξολογία

Καλώς ήλθατε στην Σχολή Επαγγελματικής Ρεφλεξολογίας στην Θεσσαλονίκη REFLEXOLOGIA.GR

Με το όρο Ρεφλεξολογία εννοούμε την εναλλακτική τεχνική της αντανακλαστικής πιεσοθεραπείας. Ο επαγγελματίας ρεφλεξολόγος δρα σε απομακρυσμένα αντανακλαστικά σημεία κυρίως στα πέλματα (πόδια), χέρια και αυτιά.

Η ρεφλεξολογία είναι μια ολιστική μέθοδος χαλάρωσης και αυτοίασης του οργανισμού η οποία απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας.

Στη ρεφλεξολογία διεγείροντας αυτά τα αντανακλαστικά σημεία με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνουμε ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού. Η ρεφλεξολογία βοηθά στην καλυτέρευση της κυκλοφορίας, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, την εξισορρόπηση του ορμονικού και στην καλύτερη λειτουργία των απεκκριτικών οργάνων βοηθώντας στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Έτσι επιτυγχάνεται ανακούφιση του πόνου, υποχώρηση των συμπτωμάτων και των δυσλειτουργιών.

Η ρεφλεξολογία είναι μία τελείως φυσική και ακίνδυνη μέθοδος ενεργοποίησης της ομοιόστασης, δεν παρεμβαίνει στον οργανισμό, δεν συνιστά ή χορηγεί φάρμακα και δεν προκαλεί παρενέργειες.

Στην Reflexologia.gr εκτός από τις επαγγελματικές υπηρεσίες ρεφλεξολογίας προσφέρουμε υπηρεσίες αποτοξίνωσης οργανισμού, αναστροφής σώματος, βεντούζες, Gua sha καθώς και Εκπαίδευση στην ρεφλεξολογία και την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική όπως και σε άλλες Εναλλακτικές-Ολιστικές θεραπείες για ανθρώπους που επιθυμούν να μάθουν τις τεχνικές είτε για ατομική-οικογενειακή χρήση είτε για επαγγελματική αποκατάσταση.

Η ομάδα της Σχολής Επαγγελματικής Ρεφλεξολογίας σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της!
Σεμινάρια – Εκπαίδευση

 
Άρθρα