2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου στον στοιχείο Ξύλο (δείτε την εικόνα)
 Κάθε στοιχείο στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική εκφράζεται μέσα και από το πρόσωπο. Μην σας κάνει εντύπωση που ο καταρτισμένος ρεφλεξολόγος-εναλλακτικός θεραπευτής μπορεί να αναγνωρίσει κάποια από τα χαρακτηριστικά σας εύκολα προτού ακόμα του μιλήσετε. Μέρος της ύλης στην εκπαίδευση του δεύτερου έτους στην σχολή ρεφλεξολογίας είναι η κατανόηση της ΠΚΙ.

Το πρόσωπο του Ξύλου εμφανίζεται σαν ορθογώνιο. Είναι περισσότερο μακρύ από ότι πλατύ. Έχει μεγάλο μέτωπο, συνήθως με ευδιάκριτες ρυτίδες.
Το γενικό ύφος αυτού του προσώπου, είναι καλόκαρδο και αξιοπρεπές, εκπέμπει ζεστασιά και αισιοδοξία. Ο κάτοχος αυτού του προσώπου είναι ενεργητικός, έχει αρχηγικές δυνατότητες, ισχυρά ιδανικά και αποφασιστικότητα.
Είναι φιλεύσπλαχνος, δημοφιλής, ενώ εύκολα κερδίζει φίλους. Έχει φιλοσοφημένη άποψη για τη ζωή και υποστηρίζει θέματα αρχών με θέρμη και συνέπεια.
Όταν ο κάτοχος αυτού του προσώπου βρίσκεται σε διαταραχή, αρχίζει να απαιτεί τα πράγματα να γίνονται με τον δικό του τρόπο, παραμερίζοντας ευγένειες και καλόκαρδες συμπεριφορές. Τότε επιβάλει τις απόψεις του με αλαζονεία, αδιακρισία, ακόμη και με σκληρότητα.
Επίσης αυτό το πρόσωπο συνδέεται με ισχυρές θρησκευτικές και πολιτικοκοινωνικές πεποιθήσεις. Έτσι λοιπόν, στη φάση της διαταραχής του, πιστεύοντας πως έχει πάντα δίκιο, πολλές φορές καταφέρνει, ενώ έχει ξεκινήσει ένα δίκαιο αγώνα, ν οδηγήσει τελικά τα πράγματα σε έναν ακραίο φανατισμό.
Σεμινάρια – Εκπαίδευση

 
Άρθρα
« Επιστροφή