2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Ρεφλεξολογία στο σπίτι - Χάρτης ρεφλεξολογίας
 Εφόσον οι περισσότεροι #μενουμεσπιτι αυτό το διάστημα και θεωρητικά έχουμε χρόνο και για τον εαυτό μας μπορούμε με εύκολο τρόπο να κάνουμε λίγη ρεφλεξολογία για να εξισορροπήσουμε τον οργανισμό μας από όλα όσα ζούμε.
Παρακάτω θα βρείτε ένα καλό χάρτη ρεφλεξολογίας με τα αντίστοιχα όργανα που "βλέπουν" οι ρεφλεξολόγοι στα πέλματά σας. Φυσικά δεν αντικαθιστά την μεθοδολογία που θα εφάρμοζε κάποιος ρεφλεξολόγος αλλά είναι ένας εύκολος τρόπος εφαρμογής ρεφλεξολογίας για ενεργοποίηση, εναρμόνιση και χαλάρωση στο σπίτι από τον καθένα.
Κατά προτίμηση το μπαλάκι της εικόνας είναι το ιδανικό καθώς έχει μικρές προεξοχές που ενεργοποιούν καλύτερα τις νευρικές απολήξεις των πελμάτων μας. Θα το βρείτε στα pet shops αλλά και σε άλλα καταστήματα. Αν τώρα δεν μπορείτε να βρείτε, χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε μικρό μπαλάκι πχ. τέννις, γκολφ κτλ.
Καθίστε σε μία καρέκλα και εφαρμόστε το μπαλάκι κάτω από το πέλματα σας. Δείτε τον χάρτη και πιέστε με το μπαλάκι την αντίστοιχη περιοχή-όργανο. Ιδανικά η πίεση πρέπει να είναι τόση ώστε να είναι ανεκτή. Αυτή θα διεγείρει τον οργανισμό για να αρχίσει την διαδικασία της αυτοϊασης.
Αν θέλετε μόνο χαλάρωση μπορείτε να ασκήσετε λιγότερη πίεση. 

Πληροφορίες για την εκπαίδευση και τα σεμινάρια ρεφλεξολογίας θα βρείτε ΕΔΩΣεμινάρια – Εκπαίδευση

 
Άρθρα
« Επιστροφή