2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Ρεφλεξολογία μόνος
 Η ρεφλεξολογία είναι μια εναλλακτική τεχνική η οποία βοηθά στην αυτοθεραπεία του οργανισμού. Στη νεώτερη ρεφλεξολογία έχουν ανακαλυφθεί χάρτες αντιστοίχισης οργάνων-μελών στα πέλματα, στα χέρια και τα αυτιά.
Οι ρεφλεξολόγοι δρουν απομακρυσμένα για να επηρεάσουν ένα όργανο ή μέλος και να φέρουν την ομοιόσταση στον οργανισμό. Έχουμε δει εξαιρετικά αποτελέσματα σε πλήθος περιπτώσεων, πολλές φορές και σε περιστατικά που οι ίδιοι δεν πιστεύαμε.
Τώρα στο ερώτημα αν μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα αν κάνουμε οι ίδιοι ρεφλεξολογία στον εαυτό μας η απάντηση είναι ΝΑΙ. Εμείς προτείνουμε στους ανθρώπους που μας επισκέπτονται να "ρεφλεξολογούν" τακτικά αντανακλαστικές περιοχές έτσι ώστε να έχουμε καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα. Φυσικά τα σημεία μπορούν να συνεχίζουν να τα πιέζουν για την συντήρηση της σωστής λειτουργίας.
Σε γενικές γραμμές αν κάνετε ρεφλεξολογία μόνοι σας σίγουρα θα βοηθήσετε τον οργανισμό σας αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με μια επαγγελματική συνεδρία ρεφλεξολογίας καθώς ο ρεφλεξολόγος γνωρίζει περισσότερα, χρησιμοποιεί εξατομικευμένα πρωτόκολλα και δρα προς την καλυτέρευση της υγείας σας.

Σεμινάρια – Εκπαίδευση

 
Άρθρα
« Επιστροφή