2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Ρεφλεξολογία για πόνους περιόδου
Η ρεφλεξολογία είναι εξαιρετική σχεδόν για κάθε δυσλειτουργία του οργανισμού και το λέω γιατί έχω δει τα αποτελέσματα της και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Μου αρέσει να λέω στους μαθητές της σχολής "η ρεφλεξολογία είναι για όλους, όλοι δεν είναι για ρεφλεξολογία". Είναι λοιπόν εξαιρετική στην εξισορρόπιση του οργανισμού τις ημέρες της εμμήνου ρύσεως. Οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά την περίοδο πρέπει να απευθυνθούν σε κάποιο καλό ρεφλεξολόγο και το πιθανότερο είναι να εναρμονιστεί ο οργανισμός τους μετά από μερικές επισκέψεις.

Στην εσωτερική πλευρά κάθε πτέρνας θα βρείτε ένα μικρό σημείο που σχετίζεται με το σημείο της μήτρας. Εάν αυτήν τη στιγμή αντιμετωπίζετε πόνο κατά την περίοδο, θα πρέπει να εντοπίσετε εύκολα το ανακλαστικό σημείο γιατί με λίγη πίεση θα πονάει λίγο. Εάν δεν αντιμετωπίζετε πόνους κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, μπορεί να είναι ευαίσθητο και σε μερικές γυναίκες να υποδηλώνει κάποια ανισορροπία στη μήτρα.
Εφαρμόστε σταθερή πίεση για λίγα δευτερόλεπτα, απελευθερώστε και επαναλάβετε. Λειτουργεί επίσης και με σταθερό κυκλικό μασάζ.
Μετά από αρκετά λεπτά άσκησης πίεσης, θα πρέπει να διαπιστώσετε ότι αισθάνεστε κάποια ανακούφιση και κατά την εμπειρία μου αυτή η ανακούφιση μπορεί να διαρκέσει από 30 λεπτά έως μια ώρα. Επαναλάβετε όσο συχνά θέλετε για όσο χρειάζεται. Συνεδρίες - Εκπαίδευση
Μοναστηρίου 95, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2316 016 726
 
Σεμινάρια – Εκπαίδευση

 
Άρθρα
« Επιστροφή