2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Πως γίνεται η ρεφλεξολογία;
 Το ερώτημα “πως γίνεται η ρεφλεξολογία” είναι σύνηθες στα γραφεία ρεφλεξολογίας. Είναι περίεργο για τον περισσότερο κόσμο το πως με φυσικές πιέσεις σε απομακρυσμένες περιοχές υπάρχει βελτίωση σε μια δυσλειτουργία.

Προσωπικά πιστεύω ότι η ρεφλεξολογία είναι η φυσική μας ικανότητα για αυτοϊαση. Πριν πολλούς αιώνες περπατούσαμε ξυπόλυτοι σε ανώμαλα εδάφη. Δηλαδή ασκούσαμε πίεση σε κάποια αντανακλαστική περιοχή στο πέλμα. Λογικό είναι να αισθανόμαστε λίγο πόνο κατά την πίεση όπως είναι και φυσικό να θέλουμε να δράσουμε στο σημείο με μάλαξη για να ανακουφιστούμε. Μήπως υποσυνείδητα ασκούμε την λεγόμενη σημερινή ρεφλεξολογία;

Βέβαια για καλύτερα αποτελέσματα ο επαγγελματίας ρεφλεξολόγος θα δράσει και σε άλλα σημεία που συνεργάζονται με το βασικό σημείο. Ουσιαστικά είναι ένας συνδυασμός ενεργειών-πιέσεων που είναι προσαρμοσμένος σε κάθε άνθρωπο. Πολλές φορές για την ίδια πάθηση ενεργούμε σε διαφορετικές περιοχές καθώς πρέπει να προσαρμόσουμε την πρακτική μας.

Αυτός είναι και ο λόγος που κάποιος ρεφλεξολόγος έχει καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα από κάποιον άλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που η τιμή πάντα είναι σχετική. Αυτός είναι και ο λόγος που στην Σχολή Επαγγελματικής Ρεφλεξολογίας μαθαίνουμε σε όλους την σωστή ρεφλεξολογία.

Σεμινάρια – Εκπαίδευση

 
Άρθρα
« Επιστροφή