2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Η σωστή εκπαίδευση δημιουργεί αποτελεσματικούς εναλλακτικούς θεραπευτές
 Πρωτοπόροι στη σωστή ύλη διδασκαλίας της Ρεφλεξολογίας καθ αυτής, καταφέραμε να αναπτύξουμε όλο το φάσμα της, μέσα σε ένα ακαδημαϊκό έτος με προοπτική να εντάξουμε στις γνώσεις του ρεφλεξολόγου τα απολύτως χρήσιμα σημεία χωρίς ανούσιες αναφορές και χωρίς περιττές γνώσεις. Αποτέλεσμα αυτού μας του επιτεύγματος είναι η ένταξη της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (ΠΚΙ) , ως απαραίτητης συμπληρωματικής γνώσης για τον ρεφλεξολόγο (2ο έτος).
Θεωρούμε, αντιμετωπίζοντας το ζήτημα ολιστικά, ότι οι φυσικοί νόμοι που διέπουν τη φύση μπορούν να βοηθήσουν τον εναλλακτικό θεραπευτή στην πιο άμεση επίτευξη του στόχου, ο οποίος είναι η ανακούφιση και η δρομολογούμενη αυτό-ίαση του ενδιαφερόμενου.
Με μεγάλη χαρά παρατηρούμε ότι ανοίξαμε το δρόμο για μία άλλη οπτική, που βασίζεται στην άμεση αποτελεσματικότητα και το κυριότερο, διαπιστώνουμε ότι έχουμε ακόλουθους στην τακτική μας αυτή. Πολλές σχολές και θεραπευτήρια εφαρμόζουν τη συνδυαστική μέθοδο της Ρεφλεξολογίας και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (ΠΚΙ).
Πολλοί εκ των υστέρων διαπιστώνουν την άριστη συνεργασία Ρεφλεξολογίας και ΠΚΙ. Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι πρώτοι εντάξαμε την ΠΚΙ στις απαιτούμενες σπουδές ενός ολοκληρωμένου κύκλου Ρεφλεξολογίας.
Σεμινάρια – Εκπαίδευση 
Άρθρα
« Επιστροφή