2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Διαδικτυακά μαθήματα ρεφλεξολογίας στην σχολή Reflexologia.gr
 Αυτή την περίοδο τα τηλέφωνα της σχολής χτυπούν συνεχώς για πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες που παρέχουμε στην Reflexologia, την Olistiki.
Πολλά από τα τηλέφωνα αφορούν την εκπαίδευση στην ρεφλεξολογία. Τα ερωτήματα είναι πολλά καθώς σε αρκετούς δεν είναι γνωστή η ρεφλεξολογία. Άκουσαν ή είδαν αποτελέσματα από κάποιο απόφοιτό μας και θέλουν να ασχοληθούν και αυτοί. Άλλοι θέλουν να το ασκήσουν σαν επάγγελμα ή να το εντάξουν στις τεχνικές που χρησιμοποιούν. Κάποιοι θέλουν απλώς να μάθουν ρεφλεξολογία για την οικογένεια τους.
Σε κάθε περίπτωση η σχολή μας στην Βόρεια Ελλάδα θεωρείται και είναι η μεγαλύτερη καθώς κάθε χρόνο έχουμε τα περισσότερα τμήματα, αντίστοιχα και τους μαθητές. Φέτος, καθώς ξεκινά μια ιδιαίτερη εκπαιδευτική χρονιά, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε και ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ τμήμα ρεφλεξολογίας. Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν αντίστοιχα τμήματα που εκπαιδεύουν ρεφλεξολόγους στο εξωτερικό. Προσωπικά έχω γνωρίσει αρκετούς συναδέλφους που έχουν δίπλωμα από το εξωτερικό.
Η ερώτηση είναι: Γίνεται; Είναι σωστή η εκπαίδευση;
H απάντηση είναι ΝΑΙ. Φυσικά γίνεται ουσιώδης και αποτελεσματική εκπαίδευση εξ αποστάσεως. Τα πάντα γίνονται όταν είναι σωστά προετοιμασμένα και καλά οργανωμένα. Πρωτοπόροι στην εκπαίδευση της ρεφλεξολογίας, όταν αρχίσαμε να διδάσκουμε αποφασίσαμε ότι χρειάζεται ΕΝΑ έτος σπουδών για να μάθουμε σε κάποιον που δεν γνωρίζει τίποτα την ρεφλεξολογία. Εμείς μιλήσαμε καθαρά γι αυτό και ανταποκρίθηκε και ανταποκρίνεται ο κόσμος στη μονοετή εκπαίδευση που παρέχουμε. Το αποτέλεσμα είναι ότι αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι ενεργοί ρεφλεξολόγοι στην Βόρεια Ελλάδα, Θράκη, Ήπειρο και Θεσσαλία είναι απόφοιτοι της σχολής REFLEXOLOGIA.GR.


Άρθρο:Χρήστος Θεοδοσιάδης
Εκπαιδευτής - Ρεφλεξολόγος
Σεμινάρια – Εκπαίδευση

 
Άρθρα
« Επιστροφή