2316 016 726        Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη 10:00-14:00 & 17:00-21:00           ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Εκπαίδευση-Σεμινάρια

Κωδ.: Ε
Εκπαίδευση στην Ολιστική Βοτανοθεραπεία - Αρωματοθεραπεία - Παρασκευή φυτικών προϊόντων

Εκπαίδευση στην Ολιστική Βοτανοθεραπεία - Αρωματοθεραπεία - Παρασκευή φυτικών προϊόντων


Κωδ.: Ε
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  •  Γίνε ολιστικός εναλλακτικός ειδικός στα βότανα, αρώματα και τις παρασκευές προϊόντων. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης γνωρίστε τον μαγικό κόσμο των βοτάνων και γίνε ο επαγγελματίας ειδικός στον χώρο.

   ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

   Ο κλάδος της επιστήμης που ασχολείται με τα βότανα ονομάζεται βοτανολογία. Τα βότανα και οι ιδιότητες τους προσφέρουν πληθώρα θεραπευτικών, αποτοξινωτικών ιδιοτήτων. Η σωστή χρήση τους τόσο στην πρόληψη όσο και στην θεραπεία απαιτεί γνώση και σωστή κριτική σκέψη του βοτανολόγου.
   Στο εκπαιδευτικό κύκλο θα αναλυθεί όλη η θεματολογία που πρέπει να γνωρίζει ένας επαγγελματίας για να ασχοληθεί με την βοτανολογία είτε για προσωπική είτε για επαγγελματική χρήση.

   Στην εποχή της πληροφορίας και της διευρυμένης γνώσης αυτό που ξεχωρίζει είναι η σωστή κρίση και το απο-φιλτράρισμα της πληροφορίας. Αυτός είναι και ο κύριος στόχος των μαθημάτων, να προωθήσει τις γνώσεις αυτές και τις λεπτομέρειες ώστε ν’ ανοίξει τον σωστό δρόμο στον κόσμο των βοτάνων.

   Σήμερα μόνο ένας στους είκοσι ανθρώπους είναι ουσιαστικά υγιής. Χρόνιες ασθένειες, έλλειψη βασικών θρεπτικών συστατικών, υψηλή τοξίνωση, βεβαρυμμένο πεπτικό είναι μόνο λίγα προβλήματα που απασχολούν πολύ κόσμο.
   Τα βότανα με μια ολιστική προσέγγιση κάθε φορά, μπορούν να δώσουν λύση και να βελτιώσουν σοβαρά την ποιότητα ζωής του κάθε ανθρώπου και φυσικά να βοηθήσουν στην πρόληψη και στην αποφυγή πολλών προβλημάτων. Από όποια σκοπιά και να το βλέπεις είτε του επαγγελματία υγείας είτε ενός ανθρώπου που θέλει να βελτιώσει την υγεία του, τα σεμινάρια βοτανολογίας είναι ένα μέσο για αυτό το μακρύ ταξίδι.

   Οι υψηλού επιπέδου γνώσεις, η σύγχρονη θεματολογία, η παρασκευή συνταγών μπροστά στους συμμετέχοντες, η παρουσίαση μονογραφιών και ερευνών κάνουν τα σεμινάρια απαραίτητα για όποιον ενδιαφέρεται για τα βότανα είτε ασχολείται ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά.

   Η θεματολογία που θα αναλυθεί:

   Βότανα και βασικές αρχές #1
   -Συλλογή
   -Ξήρανση
   -Συντήρηση

   Τρόποι χρήσης #2
   -Αφέψημα
   -Έγχυμα
   -Γλύχρασμα
   -Κάψουλες
   -Βάμματα
   -Κομπρέσες
   -Κηραλοιφές
   -Αιθέρια έλαια
   -Φυτικά έλαια
   -Μπάνια
   -Κατανάλωση φρέσκων βοτάνων (βλαστών & φύτρων)

   Ιδιότητες Βοτάνων #3
   -Ιδιότητες βοτάνων.
   (Με την βιοχημεία του κάθε βοτάνου και ανάλυση των δραστικών συστατικών)
   -Δοσολογία.
   (Αναλυτικά για όλα τα σκευάσματα και πιθανούς συνδυασμούς αυτών)
   -Συνέργεια βοτάνων.
   – Συνέργεια ανά σύστημα.
   -Πρωτόκολλα ασθενειών και τόνωση οργάνων

   Αποτοξίνωση #4
   -Απορροφητικότητα.
   -Αύξηση απορροφητικότητας και σωστοί συνδυασμοί τροφών.
   -Συστήματα
   -Πρόληψη

   Βότανα και διατροφή #5
   -Διατροφή ανά σύστημα
   -Αποτοξίνωση και διατροφή
   -Πρωτόκολλα πρόληψης
   -Τρόποι συνδυασμού σκευασμάτων και ένταξης των βοτάνων στην καθημερινότητα μου. (θα δοθούν συνταγές και tips για περισσότερους τρόπους χρήσης).

   ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

   Αρωματοθεραπεία είναι η θεραπεία ή πρόληψη των ασθενειών με την χρήση αιθέριων ελαίων. Χρησιμοποιείτε για την εξισορρόπηση, την εναρμόνιση και την προώθηση της υγείας του σώματος, του νου και του πνεύματος. Επιδιώκει να ενοποιήσει τις σωματικές, ψυχολογικές και πνευματικές διαδικασίες για να ενισχύσει την φυσική τάση και ικανότητα του σώματος για αυτοϊαση, να εξισορροπεί τις λειτουργίες του, να αυτό–ρυθμίζεται , και γενικά να διατηρείται υγιές.

   Σήμερα, η αρωματοθεραπεία είναι μία από τις πιο δημοφιλείς από όλες τις συμπληρωματικές θεραπείες, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα πολύ αποτελεσματικών θεραπειών.
   Στα σεμινάρια αρωματοθεραπείας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αναλυτικά τα αιθέρια έλαια, τις ιδιότητες και τις χρήσεις τους. Θα δοθούν συνταγές με ολιστική προσέγγιση, θα υπάρχουν προτάσεις συνολικές για κάθε πρωτόκολλο. Επίσης θα προσεγγίσουμε και το κοσμετολογικό κομμάτι των αιθέριων ελαίων. Θα δημιουργηθούν πολλές συνταγές μπροστά στους συμμετέχοντες ενώ με την κατεύθυνση του αρωματοθεραπευτή θα γίνει η ορθή χρήση τους.

   Η αρωματοθεραπεία είναι ένας κλάδος ταχέως αναπτυσσόμενος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με τεράστιο ενδιαφέρον και πολλά καλά αποτελέσματα. Είτε σαν επαγγελματίας υγείας είτε για προσωπική χρήση τα υψηλών προδιαγραφών σεμινάρια θα σας δώσουν όλα τα εφόδια για να ασχοληθείτε με την αρωματοθεραπεία.

   Η θεματολογία που θα αναλυθεί:

   -Τι είναι η αρωματοθεραπεία
   -Πλεονεκτήματα της αρωματοθεραπείας
   -Τι είναι τα αιθέρια έλαια
   -Ο ρόλος των αιθέριων ελαίων στα φυτά
   -Παρασκευή αιθέριων ελαίων
   -Μέθοδος παρασκευής αιθέριων ελαίων
   -Εξοπλισμός απόσταξης
   -Διαδικασία απόσταξης
   -Συστατικά αιθέριων ελαίων
   -Τρόποι εφαρμογής των αιθέριων ελαίων
   -Πως λειτουργούν τα αιθέρια έλαια
   -Κύριες Θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων
   -Αιθέρια έλαια και ζώα
   -Αιθέρια έλαια στα τρόφιμα
   -Αποθήκευση αιθέριων ελαίων
   -Οδηγίες για την ασφαλή χρήση
   -Ανθόνερα
   -Φυτικά έλαια ή έλαια βάσης
   -Αιθέρια έλαια και άλλα φυτικά υλικά
   -Κατηγορίες αρωματοθεραπείας
   -Προφυλάξεις
   -Συνταγές με αιθέρια έλαια (κοσμετολογικές & για ασθένειες)

   ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

   Οι κεραλοιφές είναι ο αρχαιότερος τρόπος παρασκευής καλλυντικών. Χρησιμοποιούνταν είτε για την αισθητική είτε για την θεραπεία διάφορων παθήσεων κυρίως δερματικών. Η παράδοση έχει αποδείξει ότι η αποτελεσματικότητα των κεραλοιφών είναι αδιαμφησβήτητη.

   Η κεραλοιφή είναι μια πανάρχαια συνταγή καλλωπισμού και περιποίησης του δέρματος. Είναι μια κρέμα φτιαγμένη από δύο και μόνο φυσικά συστατικά: κερί μέλισσας και ελαιόλαδο. Από εκεί και έπειτα μπορούν να προστεθούν διάφορα έλαια για πιο εξειδικευμένη χρήση.

   Το κερί μέλισσας έχει άπειρες εφαρμογές και δρα ως αδιαβροχοποιητής και προστατεύει το δέρμα από την απώλεια της υγρασίας του. Έχει ιδιότητες μαλακτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, επουλωτικές και βοηθά το δέρμα να έχει μια απαλή και ελαστική δομή.

   Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες και τρέφει το δέρμα, ενισχύει την ελαστικότητα και αναπληρώνει τα πολύτιμα λιπίδια της επιδερμίδας. Η πλούσια περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε καταπολεμά τη γήρανση του δέρματος.

   Στα συγκεκριμένα σεμινάρια οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλά φυσικά συστατικά, να μάθουν να τα χρησιμοποιούν καθώς επίσης να παράγουν προϊόντα με αυτά. Θα παρασκευαστούν πολλά διαφορετικά προϊόντα και θα αναλυθεί η τεχνική τους και η ορθή χρήση τους.

   Η θεματολογία που θα αναλυθεί:

   -Παρασκευή κεραλοιφών
   (με δύο τεχνικές ρευστή και στέρεη)
   - Παρασκευή body oil
   - Παρασκευή serum
   - Συνδυασμοί φυτικών ελαίων και αιθέριων ελαίων
   - Μπάλες οξυγόνου
   - Άλατα μπάνιου
   -Μάσκες προσώπου
   -Peeling & Scrub Σώματος
   - Βούτυρα σώματος
   - Σαπούνια γλυκερίνης

   Θα δοθούν συνταγές.

   Στο τέλος κάθε σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα παίρνουν τα προϊόντα που παρασκεύασαν.

   ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΜΗΜΑ

   Τα μαθήματα γίνονται ένα καθορισμένο ΣΚ τον μήνα για 9 μήνες
   Έναρξη τμήματος: 
   Κόστος: - ευρώ (πλέον ΦΠΑ) το μήνα. Συνολικό κόστος:- (πλέον ΦΠΑ)
   Η εκπαίδευση χωρίζεται σε 5 ΣΚ βοτανοθεραπεία, 2 ΣΚ αρωματοθεραπεία και 2 ΣΚ παρασκευές προϊόντων.
   Η καταβολή του ποσού γίνεται σε 9 ισόποσες δόσεις/μήνα.

   Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένων μαθημάτων με κόστος - ευρώ/μάθημα

   Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού κύκλου θα δοθεί Δίπλωμα Ολιστικού Βοτανοθεραπευτή, Αρωματοθεραπευτή και Παρασκευαστή Προϊόντων.

   ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

   O Κωνσταντίνος Κουτλουμπάσης είναι ολιστικός Βοτανολόγος στην εταιρεία Divinum.
   Το έτος 2009 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Kingston University of London στον τομέα Business Management BSc με διπλωματική εργασία στην ηθική των επιχειρήσεων.

   Το 2012 και έχοντας κάνει σπουδές βοτανολογίας του δημιουργείται βαθιά η πεποίθηση ότι τα βότανα σε συνδυασμό με την σωστή διατροφή μπορούν να προσφέρουν στον άνθρωπο ευζωία. Συμμετέχοντας ενεργά σε πληθώρα ερευνών γύρω από τα βότανα ανακαλύπτει μέχρι σήμερα τα κλειδωμένα μυστικά της φύσης. Το ίδιο έτος ιδρύει την εταιρία Life Μ.Ε.Π.Ε παράγει και δημιουργεί πλήθος προϊόντων που σαν βάσει έχουν τα βότανα. Η εταιρεία δημιουργεί πάνω από 600 κωδικούς προϊόντων που στόχο έχουν να αναδείξουν τις ιδιότητες των βοτάνων και να προσφέρουν στον καταναλωτή τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

   Παράλληλα δημοσιεύει άρθρα, έρευνες, δίνει διαλέξεις και κάνει σεμινάρια ως μόνο στόχο του την δημιουργία κουλτούρας και παιδείας σε σχέση με τα βότανα. Το moto του είναι: Όλα τα λειβάδια και τα χωράφια όλα τα βουνά και οι λόφοι είναι φαρμακεία. (Παράκλεισος). Γίνε ολιστικός εναλλακτικός ειδικός στα βότανα, αρώματα και τις παρασκευές προϊόντων. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης γνωρίστε τον μαγικό κόσμο των βοτάνων και γίνε ο επαγγελματίας ειδικός στον χώρο.

ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ο κλάδος της επιστήμης που ασχολείται με τα βότανα ονομάζεται βοτανολογία. Τα βότανα και οι ιδιότητες τους προσφέρουν πληθώρα θεραπευτικών, αποτοξινωτικών ιδιοτήτων. Η σωστή χρήση τους τόσο στην πρόληψη όσο και στην θεραπεία απαιτεί γνώση και σωστή κριτική σκέψη του βοτανολόγου.
Στο εκπαιδευτικό κύκλο θα αναλυθεί όλη η θεματολογία που πρέπει να γνωρίζει ένας επαγγελματίας για να ασχοληθεί με την βοτανολογία είτε για προσωπική είτε για επαγγελματική χρήση.

Στην εποχή της πληροφορίας και της διευρυμένης γνώσης αυτό που ξεχωρίζει είναι η σωστή κρίση και το απο-φιλτράρισμα της πληροφορίας. Αυτός είναι και ο κύριος στόχος των μαθημάτων, να προωθήσει τις γνώσεις αυτές και τις λεπτομέρειες ώστε ν’ ανοίξει τον σωστό δρόμο στον κόσμο των βοτάνων.

Σήμερα μόνο ένας στους είκοσι ανθρώπους είναι ουσιαστικά υγιής. Χρόνιες ασθένειες, έλλειψη βασικών θρεπτικών συστατικών, υψηλή τοξίνωση, βεβαρυμμένο πεπτικό είναι μόνο λίγα προβλήματα που απασχολούν πολύ κόσμο.
Τα βότανα με μια ολιστική προσέγγιση κάθε φορά, μπορούν να δώσουν λύση και να βελτιώσουν σοβαρά την ποιότητα ζωής του κάθε ανθρώπου και φυσικά να βοηθήσουν στην πρόληψη και στην αποφυγή πολλών προβλημάτων. Από όποια σκοπιά και να το βλέπεις είτε του επαγγελματία υγείας είτε ενός ανθρώπου που θέλει να βελτιώσει την υγεία του, τα σεμινάρια βοτανολογίας είναι ένα μέσο για αυτό το μακρύ ταξίδι.

Οι υψηλού επιπέδου γνώσεις, η σύγχρονη θεματολογία, η παρασκευή συνταγών μπροστά στους συμμετέχοντες, η παρουσίαση μονογραφιών και ερευνών κάνουν τα σεμινάρια απαραίτητα για όποιον ενδιαφέρεται για τα βότανα είτε ασχολείται ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά.

Η θεματολογία που θα αναλυθεί:

Βότανα και βασικές αρχές #1
-Συλλογή
-Ξήρανση
-Συντήρηση

Τρόποι χρήσης #2
-Αφέψημα
-Έγχυμα
-Γλύχρασμα
-Κάψουλες
-Βάμματα
-Κομπρέσες
-Κηραλοιφές
-Αιθέρια έλαια
-Φυτικά έλαια
-Μπάνια
-Κατανάλωση φρέσκων βοτάνων (βλαστών & φύτρων)

Ιδιότητες Βοτάνων #3
-Ιδιότητες βοτάνων.
(Με την βιοχημεία του κάθε βοτάνου και ανάλυση των δραστικών συστατικών)
-Δοσολογία.
(Αναλυτικά για όλα τα σκευάσματα και πιθανούς συνδυασμούς αυτών)
-Συνέργεια βοτάνων.
– Συνέργεια ανά σύστημα.
-Πρωτόκολλα ασθενειών και τόνωση οργάνων

Αποτοξίνωση #4
-Απορροφητικότητα.
-Αύξηση απορροφητικότητας και σωστοί συνδυασμοί τροφών.
-Συστήματα
-Πρόληψη

Βότανα και διατροφή #5
-Διατροφή ανά σύστημα
-Αποτοξίνωση και διατροφή
-Πρωτόκολλα πρόληψης
-Τρόποι συνδυασμού σκευασμάτων και ένταξης των βοτάνων στην καθημερινότητα μου. (θα δοθούν συνταγές και tips για περισσότερους τρόπους χρήσης).

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αρωματοθεραπεία είναι η θεραπεία ή πρόληψη των ασθενειών με την χρήση αιθέριων ελαίων. Χρησιμοποιείτε για την εξισορρόπηση, την εναρμόνιση και την προώθηση της υγείας του σώματος, του νου και του πνεύματος. Επιδιώκει να ενοποιήσει τις σωματικές, ψυχολογικές και πνευματικές διαδικασίες για να ενισχύσει την φυσική τάση και ικανότητα του σώματος για αυτοϊαση, να εξισορροπεί τις λειτουργίες του, να αυτό–ρυθμίζεται , και γενικά να διατηρείται υγιές.

Σήμερα, η αρωματοθεραπεία είναι μία από τις πιο δημοφιλείς από όλες τις συμπληρωματικές θεραπείες, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα πολύ αποτελεσματικών θεραπειών.
Στα σεμινάρια αρωματοθεραπείας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αναλυτικά τα αιθέρια έλαια, τις ιδιότητες και τις χρήσεις τους. Θα δοθούν συνταγές με ολιστική προσέγγιση, θα υπάρχουν προτάσεις συνολικές για κάθε πρωτόκολλο. Επίσης θα προσεγγίσουμε και το κοσμετολογικό κομμάτι των αιθέριων ελαίων. Θα δημιουργηθούν πολλές συνταγές μπροστά στους συμμετέχοντες ενώ με την κατεύθυνση του αρωματοθεραπευτή θα γίνει η ορθή χρήση τους.

Η αρωματοθεραπεία είναι ένας κλάδος ταχέως αναπτυσσόμενος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με τεράστιο ενδιαφέρον και πολλά καλά αποτελέσματα. Είτε σαν επαγγελματίας υγείας είτε για προσωπική χρήση τα υψηλών προδιαγραφών σεμινάρια θα σας δώσουν όλα τα εφόδια για να ασχοληθείτε με την αρωματοθεραπεία.

Η θεματολογία που θα αναλυθεί:

-Τι είναι η αρωματοθεραπεία
-Πλεονεκτήματα της αρωματοθεραπείας
-Τι είναι τα αιθέρια έλαια
-Ο ρόλος των αιθέριων ελαίων στα φυτά
-Παρασκευή αιθέριων ελαίων
-Μέθοδος παρασκευής αιθέριων ελαίων
-Εξοπλισμός απόσταξης
-Διαδικασία απόσταξης
-Συστατικά αιθέριων ελαίων
-Τρόποι εφαρμογής των αιθέριων ελαίων
-Πως λειτουργούν τα αιθέρια έλαια
-Κύριες Θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων
-Αιθέρια έλαια και ζώα
-Αιθέρια έλαια στα τρόφιμα
-Αποθήκευση αιθέριων ελαίων
-Οδηγίες για την ασφαλή χρήση
-Ανθόνερα
-Φυτικά έλαια ή έλαια βάσης
-Αιθέρια έλαια και άλλα φυτικά υλικά
-Κατηγορίες αρωματοθεραπείας
-Προφυλάξεις
-Συνταγές με αιθέρια έλαια (κοσμετολογικές & για ασθένειες)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι κεραλοιφές είναι ο αρχαιότερος τρόπος παρασκευής καλλυντικών. Χρησιμοποιούνταν είτε για την αισθητική είτε για την θεραπεία διάφορων παθήσεων κυρίως δερματικών. Η παράδοση έχει αποδείξει ότι η αποτελεσματικότητα των κεραλοιφών είναι αδιαμφησβήτητη.

Η κεραλοιφή είναι μια πανάρχαια συνταγή καλλωπισμού και περιποίησης του δέρματος. Είναι μια κρέμα φτιαγμένη από δύο και μόνο φυσικά συστατικά: κερί μέλισσας και ελαιόλαδο. Από εκεί και έπειτα μπορούν να προστεθούν διάφορα έλαια για πιο εξειδικευμένη χρήση.

Το κερί μέλισσας έχει άπειρες εφαρμογές και δρα ως αδιαβροχοποιητής και προστατεύει το δέρμα από την απώλεια της υγρασίας του. Έχει ιδιότητες μαλακτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, επουλωτικές και βοηθά το δέρμα να έχει μια απαλή και ελαστική δομή.

Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες και τρέφει το δέρμα, ενισχύει την ελαστικότητα και αναπληρώνει τα πολύτιμα λιπίδια της επιδερμίδας. Η πλούσια περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε καταπολεμά τη γήρανση του δέρματος.

Στα συγκεκριμένα σεμινάρια οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλά φυσικά συστατικά, να μάθουν να τα χρησιμοποιούν καθώς επίσης να παράγουν προϊόντα με αυτά. Θα παρασκευαστούν πολλά διαφορετικά προϊόντα και θα αναλυθεί η τεχνική τους και η ορθή χρήση τους.

Η θεματολογία που θα αναλυθεί:

-Παρασκευή κεραλοιφών
(με δύο τεχνικές ρευστή και στέρεη)
- Παρασκευή body oil
- Παρασκευή serum
- Συνδυασμοί φυτικών ελαίων και αιθέριων ελαίων
- Μπάλες οξυγόνου
- Άλατα μπάνιου
-Μάσκες προσώπου
-Peeling & Scrub Σώματος
- Βούτυρα σώματος
- Σαπούνια γλυκερίνης

Θα δοθούν συνταγές.

Στο τέλος κάθε σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα παίρνουν τα προϊόντα που παρασκεύασαν.

ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΜΗΜΑ

Τα μαθήματα γίνονται ένα καθορισμένο ΣΚ τον μήνα για 9 μήνες
Έναρξη τμήματος: 
Κόστος: - ευρώ (πλέον ΦΠΑ) το μήνα. Συνολικό κόστος:- (πλέον ΦΠΑ)
Η εκπαίδευση χωρίζεται σε 5 ΣΚ βοτανοθεραπεία, 2 ΣΚ αρωματοθεραπεία και 2 ΣΚ παρασκευές προϊόντων.
Η καταβολή του ποσού γίνεται σε 9 ισόποσες δόσεις/μήνα.

Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένων μαθημάτων με κόστος - ευρώ/μάθημα

Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού κύκλου θα δοθεί Δίπλωμα Ολιστικού Βοτανοθεραπευτή, Αρωματοθεραπευτή και Παρασκευαστή Προϊόντων.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

O Κωνσταντίνος Κουτλουμπάσης είναι ολιστικός Βοτανολόγος στην εταιρεία Divinum.
Το έτος 2009 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Kingston University of London στον τομέα Business Management BSc με διπλωματική εργασία στην ηθική των επιχειρήσεων.

Το 2012 και έχοντας κάνει σπουδές βοτανολογίας του δημιουργείται βαθιά η πεποίθηση ότι τα βότανα σε συνδυασμό με την σωστή διατροφή μπορούν να προσφέρουν στον άνθρωπο ευζωία. Συμμετέχοντας ενεργά σε πληθώρα ερευνών γύρω από τα βότανα ανακαλύπτει μέχρι σήμερα τα κλειδωμένα μυστικά της φύσης. Το ίδιο έτος ιδρύει την εταιρία Life Μ.Ε.Π.Ε παράγει και δημιουργεί πλήθος προϊόντων που σαν βάσει έχουν τα βότανα. Η εταιρεία δημιουργεί πάνω από 600 κωδικούς προϊόντων που στόχο έχουν να αναδείξουν τις ιδιότητες των βοτάνων και να προσφέρουν στον καταναλωτή τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Παράλληλα δημοσιεύει άρθρα, έρευνες, δίνει διαλέξεις και κάνει σεμινάρια ως μόνο στόχο του την δημιουργία κουλτούρας και παιδείας σε σχέση με τα βότανα. Το moto του είναι: Όλα τα λειβάδια και τα χωράφια όλα τα βουνά και οι λόφοι είναι φαρμακεία. (Παράκλεισος).

 Εγγραφή-Κράτηση: - ευρώ
 Όνομα Δικαιούχου OLISTIKI EE
ΤΡΑΠΕΖΑ Alpha Bank: Αρ. Λογ. 703002002022584
 IBAN GR 7601407030 703002002022584

 Τόπος: Reflexologia.gr
Μαργαροπούλου 22 β

Τηλ: 2310 522227
Κιν: 690 77 99099
4ος όροφος
Θεσσαλονίκη- ΤΚ 54629

Κράτηση  (* υποχρεωτικά πεδία).
Όνομα: *
Τηλέφωνο: *
Email: *
Ερώτημα:
 
Σεμινάρια – ΕκπαίδευσηΕκπαίδευση στα Ανθοϊάματα Bach
25/09/2020 16:00 - 21:00
100.00€ 
Σεμινάριο Usui Reiki 1ου βαθμού
03/10/2020 10:00 - 15:00
150.00€ 

 
Άρθρα