2316 016 726        Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη 10:00-14:00 & 17:00-21:00           ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Εκπαίδευση-Σεμινάρια

Κωδ.: 6M Ρεφλεξολογία
Εκπαίδευση εντατικού κύκλου ρεφλεξολογίας 2020

Εκπαίδευση εντατικού κύκλου ρεφλεξολογίας 2020


Κωδ.: 6M Ρεφλεξολογία
 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  • ΕΝΤΑΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ

   Τι είναι η Ρεφλεξολογία

    
   Η Ρεφλεξολογία είναι μια φυσική ολιστική μέθοδος χαλάρωσης και αυτοΐασης του οργανισμού η οποία απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας. Ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα, τις παλάμες και τα αυτιά, όπου υπάρχουν σημεία τα οποία αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος.
   Στην ρεφλεξολογία διεγείροντας αυτά τα αντανακλαστικά σημεία με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνουμε ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού. Η ρεφλεξολογία βοηθά στην καλυτέρευση της κυκλοφορίας, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, την εξισορρόπηση του ορμονικού και στην καλύτερη λειτουργία των απεκκριτικών οργάνων βοηθώντας στην αποτοξίνωση του οργανισμού. ‘Ετσι επιτυγχάνεται ανακούφιση του πόνου, υποχώρηση των συμπτωμάτων και των δυσλειτουργιών με ακίνδυνο τρόπο δίχως να προκαλεί παρενέργειες.

   Ύλη Εντατικού Κύκλου

   Το 1ο σεμινάριο είναι η βασική γνώση που πρέπει να έχουν όλοι όσοι θα εφαρμόσουν την ρεφλεξολογία. Θα γνωρίσουμε τα παρακάτω:

   Την ιστορία της ρεφλεξολογίας
   Τις αρχές, τις ενδείξεις αλλά και τις αντενδείξεις
   Ζωνορεφλεξολογία αλλά και πως μπορούμε να κάνουμε ανάγνωση χαρτών    ρεφλεξολογίας
   Αντιστοιχίες σημείων του πέλματος με όργανα και συστήματα
   Τεχνικές “ανάγνωσης” των πελμάτων. Πιέσεις και χειρισμούς για κάθε σημείο
   Χειρισμούς για χαλάρωση, πονοκέφαλο, άγχος-στρες, δυσκοιλιότητα, αυχεναλγία και οσφυαλγία

   Στα επόμενα σεμινάρια θα γνωρίσουμε όλα τα συστήματα και τους κατάλληλους χειρισμούς για το:

   Σκελετικό και Νευρικό σύστημα
   Μυϊκό και Κυκλοφορικό σύστημα
   Ενδοκρινικό και Λεμφικό σύστημα
   Αναπαραγωγικό και Ουροποιητικό σύστημα
   Πεπτικό και Αισθητήρια Όργανα
   Αναπνευστικό και Απεκκριτικό σύστημα

   Πέρα όμως από την ρεφλεξολογία και τις τεχνικές πίεσης και χαλάρωσης αλλά και την γνώση δημιουργίας πρωτοκόλλου στρατηγικής για την κάθε περίπτωση (άνθρωπο-πάθηση) η ύλη περιλαμβάνει μία πλούσια θεματολογία όπως:

   Βεντούζες-Guasha-Moxa.
   Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Sujok.
   Διατροφή και αποτοξίνωση
   Ρεφλεξολογία για τα χέρια και τα αυτιά.
   Χαρακτηρολογία-Ενδείξεις παθολογίας, συμπτωματολογίας.
   Τεχνικές ρεφλεξολογίας για παιδιά-εγκύους και ηλικιωμένους
   Αντιστοιχίες σημείων του πέλματος με όργανα και συστήματα.
   Τεχνικές “ανάγνωσης” των πελμάτων.
   Εκπαίδευση ρεφλεξολόγου για την δημιουργία πελατολογίου.

   Θα δοθούν χειρισμοί και πάνω από 100 πρωτόκολλα για πολλά προβλήματα υγείας,
   καθώς και μεθοδολογία της εξατομίκευσης του ρεφλεξολογικού προγράμματος για κάθε δέκτη ανάλογα με τις ανάγκες του (studycases).

   Πλεονεκτήματα σχολής

   Η Σχολή Reflexologia.gr ειδικεύεται στην επαγγελματική ρεφλεξολογία και διδάσκει με πρωτοποριακές μεθόδους και πλούσια ύλη, έτσι ώστε να βρίσκεται πάντοτε στην κορυφή. Η επιλογή μιας τέτοιας σχολή ρεφλεξολογίας είναι πολύ απλή, αν αναλογιστεί κανείς τα πλεονεκτήματα που μας διακατέχουν, και τα οφέλη που μπορείτε να έχετε από αυτά.

   -Πέρα από 100+ κλασικά πρωτόκολλα -> εξατομικευμένα περιστατικά

   Η ύλη της σχολής περιλαμβάνει πάνω από 100 κλασικά πρωτόκολλα για ασθένειες αλλά πέραν αυτού δίδονται τέτοιου τύπου ερεθίσματα, έτσι ώστε ο σπουδαστής να μπορεί να σκέφτεται από μόνος του, τους τρόπους διαχείρισης του πελάτη του, δηλαδή να δημιουργεί εκ του μή όντος, δικά του εξατομικευμένα πρωτόκολλα. Αυτό αποτελεί το χρυσό κλειδί για την επιτυχία της Ρεφλεξολογίας, εφόσον ο ρεφλεξολόγος δημιουργεί ο ίδιος το δρόμο προς τη θεραπεία για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

   -Επαφή με το χώρο γραφείου έμπειρου Ρεφλεξολόγου

   Τα μαθήματα της σχολής ρεφλεξολογίας γίνονται από έμπειρο ρεφλεξολόγο εν ενεργεία, ο οποίος διατηρεί χώρο παροχής υπηρεσιών για συνεδρίες, προσβάσιμο στους σπουδαστές. Αυτό σημαίνει ότι οι ίδιοι οι σπουδαστές μπορούν κατά περίπτωση και για λόγους πρακτικής να παρακολουθούν αληθινές συνεδρίες και να μελετούν διάφορες απλές αλλά και ιδιάζουσες περιπτώσεις.

   -Έξτρα πρακτική-> ειδικός ελεύθερος χώρος και χρόνος για σπουδαστές

   Η Σχολή Ρεφλεξολογίας Reflexologia.gr ανοίγει τις πόρτες της κάποιες ώρες και μέρες κάθε εβδομάδα στους σπουδαστές της, έτσι ώστε να μπορούν να ασκούν Ρεφλεξολογία μεταξύ τους. Ο χρόνος είναι αρκετός για να μπορούν να επιλύουν απορίες και να επαναλαμβάνουν τεχνικές αν χρειάζεται, πάντα με κυριότερο σύμμαχο την παρουσία του δασκάλου τους καθόλη τη διάρκεια της πρακτικής τους.

   -1+1 έτος και ήδη από το πρώτο έτος -> Δίπλωμα Ρεφλεξολογίας

   Η Σχολή Ρεφλεξολογίας Reflexologia.gr παρέχει ετήσιο Δίπλωμα Ρεφλεξολογίας, και αυτό το έχει πετύχει μέσα από την ουσιαστική και συμπυκνωμένη ύλη χωρίς περιττές πληροφορίες. Το δεύτερο έτος αποτελεί έναν συνδυασμό Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και Ρεφλεξογίας, όπου θεωρείται ότι μπορεί να φέρει άριστα αποτελέσματα, συγκεκριμένα με την βοήθεια διαφόρων σημείων επάνω στο σώμα (μεσημβρινοί). Το δεύτερο έτος δεν είναι υποχρεωτικό, αποτελεί όμως έναν γνήσιο και μεγάλο λίθο στο φάσμα της γνώσης του Ρεφλεξολόγου.

   -Ισόβια πληροφόρηση -> ειδικά διαδραστικά γκρούπ

   Αποφοιτώντας κάποιος από τη Σχολή Ρεφλεξολογίας Reflexologia.gr δεν αποκόπτεται από τη σχολή και τους συμμαθητές του, αλλά ούτε και από την συνεχώς εξελισσόμενη γνώση, τις αλλαγές και τις νέες μελέτες που μπορεί να προκύπτουν στο χώρου της Ρεφλεξολογίας σε πανελλήνιο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η σχολή έχει μεριμνήσει με ειδικά διαδικτυακά γκούπ, έτσι ώστε να γίνεται πληροφόρηση αλλά και άμεση επικοινωνία μεταξύ όλων, αφορώντας ακόμα και διάφορα περιστατικά κλπ. Μπορεί κανείς να μπει σε ένα τέτοιο γκρούπ από την πρώτη μέρα της εγγραφής του και να το χρησιμοποιεί εφ' όρου ζωής.

   Επιπλέον επιγραμματικά:

   -φυσική παρουσία μέσα στον χώρο και δίπλα στον εκπαιδευτή
   -καταγραφή ιστορικού βάση Δυτικής Ιατρικής αλλά και Εναλλακτικής
   -δυνατότητα να θέσετε ερωτήσεις για την σωστή επιλογή στρατηγικής πρωτοκόλλου
   -αντίληψη πιθανών δυσλειτουργιών βάση χαρακτηρολογίας και ενδείξεων παθογένειας
   -παρακολούθηση των χειρισμών ρεφλεξολογίας από τον εκπαιδευτή
   -κατανόηση των ευρημάτων στα πέλματα
   -εφαρμογή από τους ίδιους σε πραγματικά περιστατικά

   Επίσης ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά μας είναι η εποπτεία ρεφλεξολόγων. Θα υπάρχει υποστήριξη από τον εκπαιδευτή και στην συνέχεια με συνεχής ομαδικές συναντήσεις με σκοπό την επίλυση αποριών και μετά την εκπαίδευση.
   Έτσι, από πρώτο χέρι, θα βιώνουν επαγγελματικές συνεδρίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αυτό πιστεύουμε θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν ακόμα καλύτερα τις πραγματικές συνθήκες έτσι ώστε όταν τελειώσουν να είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα.

   Πιστοποίηση

   Μετά την ολοκλήρωση της φοίτησης του εντατικού κύκλου εκπαίδευσης, χορηγείται ΔΙΠΛΩΜΑ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ, το οποίο θα σας επιτρέψει να εξασκήσετε επαγγελματικά τις γνώσεις που λάβατε από εμάς.

   Η καλή φήμη της σχολής που έχει εξαπλωθεί ραγδαία, οφείλεται στο γεγονός πως ΔΕΝ παραπλανούμε τους σπουδαστές με δήθεν αναγνωρισμένα πτυχία, που ΟΥΔΕΙΣ στην Ελλάδα είναι πιστοποιημένος να δώσει και ΚΑΜΙΑ σχολή ρεφλεξολογίας δεν είναι αναγνωρισμένη από το κράτος για το αντικείμενο σπουδών, παρά μόνο για τους χώρους λειτουργίας!
   Είμαστε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χώρος εκπαίδευσης στην Βόρεια Ελλάδα που λειτουργεί συνολικά στην σεζόν με 4 τμήματα Ρεφλεξολογίας και ΔΕΝ υποχρεώνουμε τους μαθητές με δεύτερο έτος σπουδών.

   Ενημερωτικά υπάρχει το πρόγραμμα παρακολούθησης της εκπαίδευσης στην Ρεφλεξολογία (πρώτο έτος), την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική (δεύτερο  έτος) και των Μαθημάτων Ιατρικής (διετής παράλληλος κύκλος). Οι σπουδαστές που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν  όλη την παραπάνω εκπαίδευση, έχουν την δυνατότητα να γίνουν μέλη του Επαγγελματικού Σωματείου Συμπληρωματικής Ιατρικής και Ανθρωπιστικών Σπουδών ESSIAS που θεωρούμε ότι πρεσβεύει τις σωστές αρχές των εναλλακτικών σπουδών.

   Προϋποθέσεις συμμετοχής

   Ο εκπαιδευτικός κύκλος σεμιναρίων αφορά ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν την ρεφλεξολογία με σκοπό είτε την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, είτε για προσωπική χρήση, είτε για να την εφαρμόσουν στην οικογένεια και στους φίλους τους.
   Με απλό και εύκολο τρόπο, διαδραστικά, θα γίνεται η εκπαίδευση σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.
   Αλλά και επαγγελματίες υγείας και εναλλακτικοί θεραπευτές θα αντλήσουν γνώση που θα τους βοηθήσει στους πελάτες τους.
   Επίσης και πτυχιούχοι ρεφλεξολόγοι θα αντλήσουν πληροφορίες που θα τους είναι χρήσιμες καθώς και συμβουλές για την μετέπειτα πορεία τους στον χώρο.
   Προετοιμασία
   Όλα τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική. Για τη θεωρία, εκτός από την πλούσια ύλη που θα δοθεί, πιθανόν να χρειαστεί κάποιο σημειωματάριο και στυλό.  Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους 2 πετσέτες προσώπου και παντόφλες  για την ενότητα της πρακτικής.

   Εισηγητής

   Ο Χρήστος Θεοδοσιάδης είναι επαγγελματίας ρεφλεξολόγος και είναι ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας www.reflexologia.gr και www.olistiki.gr
   Σπούδασε ρεφλεξολογία στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Εισηγείται σεμιναρίων και εκπαιδευτικών κύκλων στην ρεφλεξολογία σε σχολές της Ελλάδας και σε Κέντρα δια βίου μάθησης. Διατηρεί κέντρο ρεφλεξολογίας στην Θεσσαλονίκη.

   Ημ/νίες – Ώρες

   Τα μαθήματα γίνονται σε προκαθορισμένα σαββατοκύριακα.
   Συνολικά Μαθήματα: 8 σ/κ : 18-19 ΙΑΝ, 22-23 ΦΕΒ, 14-15 ΜΑΡ, 21-22 ΜΑΡ, 25-26 ΑΠΡ, 16-17 ΜΑΪ, 23-24 ΜΑΪ, 13-14 ΙΟΥΝ.
   Περίοδος: Ιανουάριος-Ιούνιος 2020
   Ώρες μαθήματος: 10:00 - 15:00
   Έναρξη μαθημάτων: Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020-Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

   Τόπος Διεξαγωγής

    Olistiki.gr
   Μοναστηρίου 95, 3ος όροφος
   (Είσοδος επί της οδού Αγίων Πάντων)
   Θεσσαλονίκη- ΤΚ 54627
   Τηλ: 2316 016 726

   Κόστος

   Εγγραφή: 100 ευρώ
   Κόστος εκπαίδευσης: 1200 ευρώ (πλέον ΦΠΑ)
   Τρόπος πληρωμής: 150 ευρώ (πλέον ΦΠΑ)/μάθημα ή 200 ευρώ (πλέον ΦΠΑ)/μήνα

   Δήλωση συμμετοχής – Εγγραφή

   Η εγγραφή γίνεται με κατάθεση 100 ευρώ είτε με φυσική παρουσία στη γραμματεία της σχολής, είτε με κατάθεση στο λογαριασμό:
   Όνομα Δικαιούχου OLISTIKI EE
   ΤΡΑΠΕΖΑ Alpha Bank: Αρ. Λογ. 703002002022584
    IBAN GR 7601407030 703002002022584
    
ΕΝΤΑΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ

Τι είναι η Ρεφλεξολογία

 
Η Ρεφλεξολογία είναι μια φυσική ολιστική μέθοδος χαλάρωσης και αυτοΐασης του οργανισμού η οποία απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας. Ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα, τις παλάμες και τα αυτιά, όπου υπάρχουν σημεία τα οποία αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος.
Στην ρεφλεξολογία διεγείροντας αυτά τα αντανακλαστικά σημεία με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνουμε ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού. Η ρεφλεξολογία βοηθά στην καλυτέρευση της κυκλοφορίας, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, την εξισορρόπηση του ορμονικού και στην καλύτερη λειτουργία των απεκκριτικών οργάνων βοηθώντας στην αποτοξίνωση του οργανισμού. ‘Ετσι επιτυγχάνεται ανακούφιση του πόνου, υποχώρηση των συμπτωμάτων και των δυσλειτουργιών με ακίνδυνο τρόπο δίχως να προκαλεί παρενέργειες.

Ύλη Εντατικού Κύκλου

Το 1ο σεμινάριο είναι η βασική γνώση που πρέπει να έχουν όλοι όσοι θα εφαρμόσουν την ρεφλεξολογία. Θα γνωρίσουμε τα παρακάτω:

Την ιστορία της ρεφλεξολογίας
Τις αρχές, τις ενδείξεις αλλά και τις αντενδείξεις
Ζωνορεφλεξολογία αλλά και πως μπορούμε να κάνουμε ανάγνωση χαρτών    ρεφλεξολογίας
Αντιστοιχίες σημείων του πέλματος με όργανα και συστήματα
Τεχνικές “ανάγνωσης” των πελμάτων. Πιέσεις και χειρισμούς για κάθε σημείο
Χειρισμούς για χαλάρωση, πονοκέφαλο, άγχος-στρες, δυσκοιλιότητα, αυχεναλγία και οσφυαλγία

Στα επόμενα σεμινάρια θα γνωρίσουμε όλα τα συστήματα και τους κατάλληλους χειρισμούς για το:

Σκελετικό και Νευρικό σύστημα
Μυϊκό και Κυκλοφορικό σύστημα
Ενδοκρινικό και Λεμφικό σύστημα
Αναπαραγωγικό και Ουροποιητικό σύστημα
Πεπτικό και Αισθητήρια Όργανα
Αναπνευστικό και Απεκκριτικό σύστημα

Πέρα όμως από την ρεφλεξολογία και τις τεχνικές πίεσης και χαλάρωσης αλλά και την γνώση δημιουργίας πρωτοκόλλου στρατηγικής για την κάθε περίπτωση (άνθρωπο-πάθηση) η ύλη περιλαμβάνει μία πλούσια θεματολογία όπως:

Βεντούζες-Guasha-Moxa.
Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Sujok.
Διατροφή και αποτοξίνωση
Ρεφλεξολογία για τα χέρια και τα αυτιά.
Χαρακτηρολογία-Ενδείξεις παθολογίας, συμπτωματολογίας.
Τεχνικές ρεφλεξολογίας για παιδιά-εγκύους και ηλικιωμένους
Αντιστοιχίες σημείων του πέλματος με όργανα και συστήματα.
Τεχνικές “ανάγνωσης” των πελμάτων.
Εκπαίδευση ρεφλεξολόγου για την δημιουργία πελατολογίου.

Θα δοθούν χειρισμοί και πάνω από 100 πρωτόκολλα για πολλά προβλήματα υγείας,
καθώς και μεθοδολογία της εξατομίκευσης του ρεφλεξολογικού προγράμματος για κάθε δέκτη ανάλογα με τις ανάγκες του (studycases).

Πλεονεκτήματα σχολής

Η Σχολή Reflexologia.gr ειδικεύεται στην επαγγελματική ρεφλεξολογία και διδάσκει με πρωτοποριακές μεθόδους και πλούσια ύλη, έτσι ώστε να βρίσκεται πάντοτε στην κορυφή. Η επιλογή μιας τέτοιας σχολή ρεφλεξολογίας είναι πολύ απλή, αν αναλογιστεί κανείς τα πλεονεκτήματα που μας διακατέχουν, και τα οφέλη που μπορείτε να έχετε από αυτά.

-Πέρα από 100+ κλασικά πρωτόκολλα -> εξατομικευμένα περιστατικά

Η ύλη της σχολής περιλαμβάνει πάνω από 100 κλασικά πρωτόκολλα για ασθένειες αλλά πέραν αυτού δίδονται τέτοιου τύπου ερεθίσματα, έτσι ώστε ο σπουδαστής να μπορεί να σκέφτεται από μόνος του, τους τρόπους διαχείρισης του πελάτη του, δηλαδή να δημιουργεί εκ του μή όντος, δικά του εξατομικευμένα πρωτόκολλα. Αυτό αποτελεί το χρυσό κλειδί για την επιτυχία της Ρεφλεξολογίας, εφόσον ο ρεφλεξολόγος δημιουργεί ο ίδιος το δρόμο προς τη θεραπεία για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

-Επαφή με το χώρο γραφείου έμπειρου Ρεφλεξολόγου

Τα μαθήματα της σχολής ρεφλεξολογίας γίνονται από έμπειρο ρεφλεξολόγο εν ενεργεία, ο οποίος διατηρεί χώρο παροχής υπηρεσιών για συνεδρίες, προσβάσιμο στους σπουδαστές. Αυτό σημαίνει ότι οι ίδιοι οι σπουδαστές μπορούν κατά περίπτωση και για λόγους πρακτικής να παρακολουθούν αληθινές συνεδρίες και να μελετούν διάφορες απλές αλλά και ιδιάζουσες περιπτώσεις.

-Έξτρα πρακτική-> ειδικός ελεύθερος χώρος και χρόνος για σπουδαστές

Η Σχολή Ρεφλεξολογίας Reflexologia.gr ανοίγει τις πόρτες της κάποιες ώρες και μέρες κάθε εβδομάδα στους σπουδαστές της, έτσι ώστε να μπορούν να ασκούν Ρεφλεξολογία μεταξύ τους. Ο χρόνος είναι αρκετός για να μπορούν να επιλύουν απορίες και να επαναλαμβάνουν τεχνικές αν χρειάζεται, πάντα με κυριότερο σύμμαχο την παρουσία του δασκάλου τους καθόλη τη διάρκεια της πρακτικής τους.

-1+1 έτος και ήδη από το πρώτο έτος -> Δίπλωμα Ρεφλεξολογίας

Η Σχολή Ρεφλεξολογίας Reflexologia.gr παρέχει ετήσιο Δίπλωμα Ρεφλεξολογίας, και αυτό το έχει πετύχει μέσα από την ουσιαστική και συμπυκνωμένη ύλη χωρίς περιττές πληροφορίες. Το δεύτερο έτος αποτελεί έναν συνδυασμό Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και Ρεφλεξογίας, όπου θεωρείται ότι μπορεί να φέρει άριστα αποτελέσματα, συγκεκριμένα με την βοήθεια διαφόρων σημείων επάνω στο σώμα (μεσημβρινοί). Το δεύτερο έτος δεν είναι υποχρεωτικό, αποτελεί όμως έναν γνήσιο και μεγάλο λίθο στο φάσμα της γνώσης του Ρεφλεξολόγου.

-Ισόβια πληροφόρηση -> ειδικά διαδραστικά γκρούπ

Αποφοιτώντας κάποιος από τη Σχολή Ρεφλεξολογίας Reflexologia.gr δεν αποκόπτεται από τη σχολή και τους συμμαθητές του, αλλά ούτε και από την συνεχώς εξελισσόμενη γνώση, τις αλλαγές και τις νέες μελέτες που μπορεί να προκύπτουν στο χώρου της Ρεφλεξολογίας σε πανελλήνιο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η σχολή έχει μεριμνήσει με ειδικά διαδικτυακά γκούπ, έτσι ώστε να γίνεται πληροφόρηση αλλά και άμεση επικοινωνία μεταξύ όλων, αφορώντας ακόμα και διάφορα περιστατικά κλπ. Μπορεί κανείς να μπει σε ένα τέτοιο γκρούπ από την πρώτη μέρα της εγγραφής του και να το χρησιμοποιεί εφ' όρου ζωής.

Επιπλέον επιγραμματικά:

-φυσική παρουσία μέσα στον χώρο και δίπλα στον εκπαιδευτή
-καταγραφή ιστορικού βάση Δυτικής Ιατρικής αλλά και Εναλλακτικής
-δυνατότητα να θέσετε ερωτήσεις για την σωστή επιλογή στρατηγικής πρωτοκόλλου
-αντίληψη πιθανών δυσλειτουργιών βάση χαρακτηρολογίας και ενδείξεων παθογένειας
-παρακολούθηση των χειρισμών ρεφλεξολογίας από τον εκπαιδευτή
-κατανόηση των ευρημάτων στα πέλματα
-εφαρμογή από τους ίδιους σε πραγματικά περιστατικά

Επίσης ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά μας είναι η εποπτεία ρεφλεξολόγων. Θα υπάρχει υποστήριξη από τον εκπαιδευτή και στην συνέχεια με συνεχής ομαδικές συναντήσεις με σκοπό την επίλυση αποριών και μετά την εκπαίδευση.
Έτσι, από πρώτο χέρι, θα βιώνουν επαγγελματικές συνεδρίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αυτό πιστεύουμε θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν ακόμα καλύτερα τις πραγματικές συνθήκες έτσι ώστε όταν τελειώσουν να είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα.

Πιστοποίηση

Μετά την ολοκλήρωση της φοίτησης του εντατικού κύκλου εκπαίδευσης, χορηγείται ΔΙΠΛΩΜΑ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ, το οποίο θα σας επιτρέψει να εξασκήσετε επαγγελματικά τις γνώσεις που λάβατε από εμάς.

Η καλή φήμη της σχολής που έχει εξαπλωθεί ραγδαία, οφείλεται στο γεγονός πως ΔΕΝ παραπλανούμε τους σπουδαστές με δήθεν αναγνωρισμένα πτυχία, που ΟΥΔΕΙΣ στην Ελλάδα είναι πιστοποιημένος να δώσει και ΚΑΜΙΑ σχολή ρεφλεξολογίας δεν είναι αναγνωρισμένη από το κράτος για το αντικείμενο σπουδών, παρά μόνο για τους χώρους λειτουργίας!
Είμαστε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χώρος εκπαίδευσης στην Βόρεια Ελλάδα που λειτουργεί συνολικά στην σεζόν με 4 τμήματα Ρεφλεξολογίας και ΔΕΝ υποχρεώνουμε τους μαθητές με δεύτερο έτος σπουδών.

Ενημερωτικά υπάρχει το πρόγραμμα παρακολούθησης της εκπαίδευσης στην Ρεφλεξολογία (πρώτο έτος), την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική (δεύτερο  έτος) και των Μαθημάτων Ιατρικής (διετής παράλληλος κύκλος). Οι σπουδαστές που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν  όλη την παραπάνω εκπαίδευση, έχουν την δυνατότητα να γίνουν μέλη του Επαγγελματικού Σωματείου Συμπληρωματικής Ιατρικής και Ανθρωπιστικών Σπουδών ESSIAS που θεωρούμε ότι πρεσβεύει τις σωστές αρχές των εναλλακτικών σπουδών.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Ο εκπαιδευτικός κύκλος σεμιναρίων αφορά ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν την ρεφλεξολογία με σκοπό είτε την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, είτε για προσωπική χρήση, είτε για να την εφαρμόσουν στην οικογένεια και στους φίλους τους.
Με απλό και εύκολο τρόπο, διαδραστικά, θα γίνεται η εκπαίδευση σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.
Αλλά και επαγγελματίες υγείας και εναλλακτικοί θεραπευτές θα αντλήσουν γνώση που θα τους βοηθήσει στους πελάτες τους.
Επίσης και πτυχιούχοι ρεφλεξολόγοι θα αντλήσουν πληροφορίες που θα τους είναι χρήσιμες καθώς και συμβουλές για την μετέπειτα πορεία τους στον χώρο.
Προετοιμασία
Όλα τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική. Για τη θεωρία, εκτός από την πλούσια ύλη που θα δοθεί, πιθανόν να χρειαστεί κάποιο σημειωματάριο και στυλό.  Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους 2 πετσέτες προσώπου και παντόφλες  για την ενότητα της πρακτικής.

Εισηγητής

Ο Χρήστος Θεοδοσιάδης είναι επαγγελματίας ρεφλεξολόγος και είναι ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας www.reflexologia.gr και www.olistiki.gr
Σπούδασε ρεφλεξολογία στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Εισηγείται σεμιναρίων και εκπαιδευτικών κύκλων στην ρεφλεξολογία σε σχολές της Ελλάδας και σε Κέντρα δια βίου μάθησης. Διατηρεί κέντρο ρεφλεξολογίας στην Θεσσαλονίκη.

Ημ/νίες – Ώρες

Τα μαθήματα γίνονται σε προκαθορισμένα σαββατοκύριακα.
Συνολικά Μαθήματα: 8 σ/κ : 18-19 ΙΑΝ, 22-23 ΦΕΒ, 14-15 ΜΑΡ, 21-22 ΜΑΡ, 25-26 ΑΠΡ, 16-17 ΜΑΪ, 23-24 ΜΑΪ, 13-14 ΙΟΥΝ.
Περίοδος: Ιανουάριος-Ιούνιος 2020
Ώρες μαθήματος: 10:00 - 15:00
Έναρξη μαθημάτων: Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020-Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Τόπος Διεξαγωγής

 Olistiki.gr
Μοναστηρίου 95, 3ος όροφος
(Είσοδος επί της οδού Αγίων Πάντων)
Θεσσαλονίκη- ΤΚ 54627
Τηλ: 2316 016 726

Κόστος

Εγγραφή: 100 ευρώ
Κόστος εκπαίδευσης: 1200 ευρώ (πλέον ΦΠΑ)
Τρόπος πληρωμής: 150 ευρώ (πλέον ΦΠΑ)/μάθημα ή 200 ευρώ (πλέον ΦΠΑ)/μήνα

Δήλωση συμμετοχής – Εγγραφή

Η εγγραφή γίνεται με κατάθεση 100 ευρώ είτε με φυσική παρουσία στη γραμματεία της σχολής, είτε με κατάθεση στο λογαριασμό:
Όνομα Δικαιούχου OLISTIKI EE
ΤΡΑΠΕΖΑ Alpha Bank: Αρ. Λογ. 703002002022584
 IBAN GR 7601407030 703002002022584
 


 Πληροφορίες
 Εγγραφή-Κράτηση:  100 ευρώ
 Όνομα Δικαιούχου OLISTIKI EE
ΤΡΑΠΕΖΑ Alpha Bank: Αρ. Λογ. 703002002022584
 IBAN GR 7601407030 703002002022584
Ημ/νία : Σαββάτο 18 Ιανουαρίου 2020
Ώρα : 10:00πμ-15:00μμ
Τοποθεσία : Olistiki.gr
Διεύθυνση : Μοναστηρίου 95 - 3ος όροφος
Πόλη : Θεσσαλονίκη
ΤΚ : 54627
Περιοχή : Νέου Σ.Σταθμού
Είσοδος επί της οδού Αγ. Πάντων
Κράτηση  (* υποχρεωτικά πεδία).
Όνομα: *
Τηλέφωνο: *
Email: *
Ερώτημα:
 
Σεμινάρια – ΕκπαίδευσηΕκπαίδευση στα Ανθοϊάματα Bach
25/09/2020 16:00 - 21:00
100.00€ 
Σεμινάριο Usui Reiki 1ου βαθμού
03/10/2020 10:00 - 15:00
150.00€ 

 
Άρθρα