2316 016 726        Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη 10:00-14:00 & 17:00-21:00           ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   

Αποτοξίνωση του οργανισμού-Foot Detox

 Όλοι μας καθημερινά είμαστε εκτεθειμένοι σε συνεχή μόλυνση από το περιβάλλον, το νερό που πίνουμε, τον αέρα που αναπνέουμε, την κακή ποιότητα διατροφής, το άγχος και το στρες.

Η συνεδρία αποτοξίνωσης θα σας βοηθήσει, σε συνδυασμό με ένα υγιεινό τρόπο ζωής, να διατηρήσετε υψηλά επίπεδα ενέργειας και μακροπρόθεσμα ευεξία. Θα μειωθούν οι πόνοι και άλλα συμπτώματα που προκαλούνται από την συσσώρευση τοξινών στο σώμα.
Η μέθοδος αυτή είναι ιδανική για αποτοξίνωση του οργανισμού, προκειμένου να απαλλαγεί από τα επικίνδυνα και άχρηστα υλικά που συσσωρεύει καθημερινά. Η συσκευή Detox, παράγει αρνητικά ιόντα, τα οποία έλκουν τις τοξίνες, και τις αναγκάζουν, μέσω των πόρων των πελμάτων, να εξέλθουν στο νερό της λεκάνης. Η αποτοξίνωση σαν μέθοδος βοηθάει πολύ στην αντιμετώπιση των ρυτίδων, της ακμής και των κηλίδων του δέρματος, που προέρχονται από συσσώρευση τοξινών.
Υπάρχουν πολλά σημάδια που σας δείχνουν ότι χρειάζεστε αποτοξίνωση όπως δερματικά προβλήματα, κουρασμένη και αφυδατωμένη επιδερμίδα, ρυτίδες κ.α. αλλά και κόπωση, αϋπνία, στομαχικά και εντερικά προβλήματα, εξασθένηση του ανοσοποιητικού και πολλά άλλα.
Η αποτοξίνωση είναι απαραίτητη για όσους κάνουν καταχρήσεις σε αλκοόλ και κάπνισμα, έχουν υψηλή πίεση, χοληστερίνη, ζάχαρο, ρευματισμούς, αρθρίτιδες ή ουρικές αρθρίτιδες, χαμηλό αμυντικό σύστημα ή κάνουν δίαιτα. Επίσης είναι σημαντικό να γίνεται τακτικά, από εργαζόμενους σε περιβάλλον που υπάρχουν χημικές και φαρμακευτικές ουσίες, φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα κ.τ.λ, αλλά και από υγιείς ανθρώπους, για ενίσχυση του ανοσοποιητικού και βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και της διάθεσης.

Μερικές εξωτερικές ενδείξεις-συμπτώματα είναι:
Ακμή, Πανάδες, Πρηξίματα, Παχυσαρκία, Άγριο ή Αφυδατωμένο δέρμα,
Μειωμένη κινητικότητα/ελαστικότητα, Ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα,
Σακούλες και μαύροι κύκλοι, Κυτταρίτιδα, Θαμπό δέρμα κ.λπ..

Εσωτερικές ενδείξεις είναι:
Κόπωση, Αϋπνία, Κακή αφομοίωση, Ανορεξία, Φουσκώματα,
Μεγάλη εξασθένηση και αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος,
Νευρικότητα, Αδυναμία, Βραδύτητα σκέψης, Εύκολο κρύωμα, Μυϊκοί πόνοι,
Στομαχικές και Εντερικές δυσφορίες, Θυμός χωρίς αιτία, μη φυσιολογικές αφοδεύσεις.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από τις συνεδρίες αποτοξίνωσης
– Να αισθανθούμε ελαφρότερο το σώμα μας
– Να αισθανθούμε ευεξία και καλή διάθεση
– Να αισθανθούμε ανακούφιση από πόνους στις αρθρώσεις
– Να υποχωρήσει το πρήξιμο από τα πόδια
– Να υποχωρήσουν τα σπυράκια και τα δερματικά εξανθήματα
– Να καθαρίσει η σκέψη και να βελτιωθεί η μνήμη
– Να έχουμε περισσότερη ενέργεια και δύναμη

Πως λειτουργεί:

Μόλις τεθεί σε λειτουργία η συσκευή λαμβάνει χώρα ηλεκτρολυτική αντίδραση, αυτό συμβαίνει ακόμα και όταν κανένα μέρος του σώματος δεν έρθει σε επαφή με το νερό .Στο ποδόλουτρο, το νερό γίνεται μία συνέχεια των υγρών του σώματος, με μόνο διαχωρισμό τους την επιδερμίδα των ποδιών. Μέσα σε αυτό το πεδίο η απόρριψη τοξικών αποβλήτων είναι εμφανής. Τα ιόντα που παράγονται από το σύστημα Detox φορτίζουν το σώμα μας με αρνητικά ιόντα με στόχο να αναζωογονήσουν, να καλυτερεύσουν και να σταθεροποιήσουν τη βιοενέργεια των εσωτερικών μας οργάνων, επιτυγχάνοντας έτσι την αυτό-αποτοξίνωση.

Πριν να αρχίσει η διαδικασία Ιονισμού, τα επίπεδα Ph του νερού είναι 7,2 και φέρουν ένα θετικό φορτίο των 466 mv (μιλιβόλτς). Μετά από 10 λεπτά Ιονισμού, τα επίπεδα Ph του νερού έχουν αυξηθεί σε 8,3 και φέρουν τώρα ένα θετικό φορτίο 156 mv (μινιβόλτς). Μετά από 20 λεπτά τα επίπεδα Ph έχουν αυξηθεί σε 9,9 και το νερό έχει γεμίσει με αρνητικά Φορτία -231 mv (μιλιβόλτς). Τέλος όταν φθάσουμε τα 30 λεπτά τα επίπεδα του Ph είναι 10,4 (υψηλά αλκαλικά) με αρνητικά φορτία -426 mv (μιλιβόλτς).

Με άλλα λόγια, με τη διαδικασία Ιονισμού, σπάζουν τα θετικά φορτισμένα μόρια σε αρνητικά ιόντα και βοηθούν στην αποβολή τοξινών μέσω της επιδερμίδας. Ας σημειωθεί ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, λόγω της διατροφής και του έντονου στρές, έχουν Ph χαμηλότερο από 7,45. Στα περισσότερα νοσοκομεία της Ιαπωνίας, της Κορέας και της Κίνας η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις υπέρ-εφίδρωσης. Πρέπει να σημειωθεί ότι το χρώμα του νερού θα αλλάξει ακόμα και όταν η μονάδα λειτουργεί χωρίς να έχουμε βυθίσει τα πόδια μέσα στο νερό. Η αλλαγή αυτή του χρώματος του νερού οφείλεται σε αντίδραση μεταξύ των μορίων του νερού, του αλατιού που προστίθεται στο νερό και των μετάλλων που περιέχονται στην Κεφαλή που τοποθετείται στο νερό. Όταν τοποθετούνται τα πόδια μέσα στο νερό, τότε οι αποβαλλόμενες από τον οργανισμό ουσίες (τοξίνες) θα δημιουργήσουν ένα κολλώδες δαχτυλίδι που επικολλάται στα τοιχώματα της λεκάνης.

Τιμή αποτοξίνωσης: Από 20 ευρώ

Τοποθεσία:   Μοναστηρίου 95 (είσοδος επί της Αγ. Πάντων)
                      3ος όροφος
                      Τ.Κ. 54 627
                      Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο:   2316 016726
                      690 7799099


Ειδικές τιμές για συνεργασία με γυμναστήρια, συλλόγους, ομάδες.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 690 7799099.

Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να συνδυάσετε και ειδικές συνεδρίες ρεφλεξολογίας.      Σεμινάρια – Εκπαίδευση

Εκπαίδευση στα Ανθοϊάματα Bach
25/09/2020 16:00 - 21:00
50.00€ 
Σεμινάριο Usui Reiki 1ου βαθμού
03/10/2020 10:00 - 15:00
150.00€ 


Εκπαίδευση στο Φένκ Σούι (Feng Shui)
10/10/2020 16:00 - 21:00
50.00€ Σεμινάριο Chair Massage + Trigger Points
13/02/2021 10:00 - 14:00
20.00€ 

 
Άρθρα