2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες για τον έλεγχο της υγείας μας
 Στην σχολή Reflexologia.gr εξοπλιστήκαμε με το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα ηλεκτροβελονισμού δίχως βελόνες που μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε την εικόνα της λειτουργίας των οργάνων του σώματός μας βάση της Κινέζικης Παραδοσιακής Ιατρικής. Μέσα από αυστηρά πρωτόκολλα λειτουργίας η συσκευή μας δίνει την άμεση απεικόνιση της δυναμικής των οργάνων και την αποκατάστασης τους μέσω ανώδυνης εναρμόνισης αυτών. Ας μάθουμε όμως περισσότερα για τον ηλεκτροβελονισμό.

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από ένα περίπλοκο δίκτυο ιστών και κυττάρων, τα οποία ανταποκρίνονται στα λεπτά ηλεκτρικά ρεύματα. Εάν παίρνατε όλη την ύλη, περιλαμβανομένων και των ανθρώπων, και την διασπάζατε στο ατομικό επίπεδο, αποτελείται από μια πολύ μικρή ποσότητα φυσικής ύλης και πολύ μεγάλο χώρο. Υπάρχει μια ηλεκτρική δύναμη που δημιουργείται από τη φυσική ύλη, τα πρωτόνια, τα νετρόνια και τα ηλεκτρόνια, που συγκρατεί το άτομο μαζί. Έτσι, ουσιαστικά, είμαστε βιοηλεκτρικά όντα και εκεί βασίζεται ο ηλεκτροβελονισμός.

Η ηλεκτρική ενέργεια έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των συνθηκών υγείας και την ανακούφιση του πόνου από την αρχαιότητα. Η πρώτη χρήση ηλεκτρικών ρευμάτων για το σκοπό αυτό εντοπίστηκε στους αρχαίους Ρωμαίους που χρησιμοποίησαν ηλεκτρικά ψάρια από τη Μεσόγειο Θάλασσα για να θεραπεύσουν τον πόνο της ουρικής αρθρίτιδας. Η σύγχρονη έρευνα και τεχνολογία έχουν επιτρέψει τη δημιουργία πολύ πιο ακριβών ηλεκτροθεραπευτικών εργαλείων.

Ο Ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες μπορεί να φανεί χρήσιμος σε μια πληθώρα ασθενειών. Από απλό πονοκέφαλο έως και αποκατάσταση μετά από τραυματισμό. Επίσης μπορεί να φανεί χρήσιμος και σε ασθένειες με ψυχολογικό υπόβαθρο. Ένα μηχάνημα Ηλεκτροβελονισμού πρώτα θα ”διαβάσει” τα επίπεδα ενέργειας και μετά θα προτείνει θέσεις και χρόνο εφαρμογής στο σώμα. Έτσι, όταν μικρορεύμα με ειδική πένα εφαρμόζεται σε συγκεκριμένα σημεία βελονισμού βάση της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής αλλά και περιοχές πόνου, βοηθά πολύ στην απεμπλοκή και ισορροπία της ενέργειας του σώματος και στην αποκατάσταση των φυσιολογικών ηλεκτρικών λειτουργιών του. Αυτό βοηθά στη συνέχεια να επιφέρει τις αλλαγές που απαιτούνται για να γίνουμε καλά, είτε πρόκειται για παρατεταμένο χρόνιο ή άμεσο οξύ πρόβλημα. Οι ασθενείς συνήθως περιγράφουν τη θεραπεία ως πολύ άνετη.

Ο Ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες είναι απολύτως ασφαλής και μπορεί να συνδυαστεί με άλλες εναλλακτικές μεθόδους αλλά και με την κλασική ιατρική. Μπορείτε να τον δοκιμάσετε ως υπηρεσία στο χώρο μας μαζί με ρεφλεξολογία. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα σπουδών στο αντικείμενο του Ηλεκτροβελονισμού (δείτε ΕΔΩ)στη σχολή μας από καταξιωμένους καθηγητές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή μπορείτε να δείτε τα τμήματα ΕΔΩ

Σεμινάρια – Εκπαίδευση


 
Άρθρα
« Επιστροφή