2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Ορυκτά: Οι συνεργάτες του θεραπευτή
 Τον Οκτώβριο ξεκινά η εκπαίδευση στην Κρυσταλλοθεραπεία με την Shakila Ιωάννα Μπράτη. Θα μάθουμε όλα όσα χρειάζεται ο θεραπευτής για τους κρυστάλλους και τα ορυκτά.

"Τα 
#ορυκτά δεν είναι σιωπηλές άψυχες πέτρες όπως ίσως νομίζουν μερικοί, έχουν νοημοσύνη, έχουν #δόνηση έχουν ακόμα και #συνειδητότητα. Όταν θα αρχίσετε να συνδέεστε μαζί τους θα τη νιώσετε αυτή την δόνηση. 
Έχουν έρθει από την αρχή της 
#δημιουργίας για να μείνουν μέχρι τη στιγμή της ανάληψης και δεν εννοώ την ανάληψη σε κάποια άλλη διάσταση. Για μένα το πιο σημαντικό είναι η #ανάληψη μέσα στην ίδια μας τη σάρκα. Είναι η στιγμή που ο #άνθρωπος θα επαναστατήσει στον πόνο, θα αντισταθεί στις γνώριμες #πεποιθήσεις, θα σταματήσει να επιλέγει το γνωστό λιμάνι της μη συνειδητής #ύπαρξης. Είναι το σημείο που χρειάζεται να επιλεγεί συνειδητά η προσωπική πορεία. Είναι αυτό που θα μπορούσαμε να πούμε υπαρξιακός αναπροσδιορισμός. 
Με την 
#κρυσταλλοθεραπεία μπορούν να ασχοληθούν όλοι όσοι νιώσουν το κάλεσμα. Είναι μια εποχή που έχει να κάνει με τη #μετουσίωση, μία κατάσταση που τα ορυκτά γνωρίζουν πολύ καλά.
Αν είστε θεραπευτές, θα βρείτε εξαιρετικά πολύτιμη βοήθεια στο 
#ορυκτό#βασίλειο καθώς συνεργάζονται με πολλές και διαφορετικές τεχνικές, όπως το #βελονισμό, και αυτό γιατί μπορούν να ενεργοποιήσουν τις βελόνες και τους #μεσημβρινούς. "
Σεμινάρια – Εκπαίδευση


 
Άρθρα
« Επιστροφή