2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Γυναικεία συμπαράσταση

"Πόσα ερωτηματικά, πόσες απόψεις θα μπορούσαν να χωρέσουν σε αυτές τις δυο λέξεις. Κι όμως, το βαθύ μήνυμα αυτών των λέξεων δεν είναι κάτι που αφορά εμάς, δεν είναι κάτι που αφορά μόνο μια ομάδα, όσο υπέροχα και ζεστά κι αν μας κάνει να αισθανόμαστε.

Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο. Είναι η κίνηση που από μέσα μας ωθεί για εμβάθυνση και κατανόηση, είναι η αποδοχή του εαυτού μας όπως και αν είναι, όπως και η αποδοχή του άλλου για αυτό που είναι.

Είναι η ευρύτητα στην αντίληψη πέρα από τα στεγανά. Είναι η απόφαση για έργο, που συμπεριλαμβάνει όσους περισσότερους χωρούν. Είναι η δράση που περπατά χέρι χέρι με τον καθένα που είναι έτοιμος να κάνει ένα βήμα πέρα από το γνωστό του μονοπάτι.

Είναι για όλους αυτούς που απλώνουν το χέρι τους άφοβα στον απέναντι. Είναι για όλους αυτούς που ακόμα κοιτούν στα μάτια και λένε ναι σε αυτό που κοιτούν, με ανοιχτή καρδιά και πνεύμα."

Αυτές και πολλές άλλες σκέψεις θα μοιραστούν στον μηνιαίο κύκλο Συναντήσεων Γυναικών που ξεκινά που ξεκινά την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

 

Σεμινάρια – Εκπαίδευση


 
Άρθρα
« Επιστροφή