Ho’ oponopono σημαίνει να «διορθώσω ένα λάθος». Είναι μια αρχαία μέθοδος προερχόμενη από τη Χαβάη. Ο βαθύς πυρήνας της φιλοσοφίας της είναι να αναλάβει ο άνθρωπος την πλήρη ευθύνη για τη ζωή του και αποδεχόμενος την αντίληψη, ότι οτιδήποτε υπάρχει με οποιοδήποτε τρόπο στη ζωή του έλκεται από αυτόν, να αλλάξει και να απελευθερωθεί από τις καταστάσεις που του δημιουργούν δυσαρμονία και ασθένεια.
Στην ουσία μαθαίνει στον άνθρωπο τη δύναμη της συγγνώμης, της αυτοαποδοχής, της ευγνωμοσύνης, της απελευθέρωσης και της δράσης μέσα από το ρόλο του δημιουργού. Του δημιουργού της δικής του πραγματικότητας. Η θεραπεία Ho’ oponopono Συνοδεύει αρμονικά οποιαδήποτε είδους θεραπεία, την ενισχύει και ενδείκνυται ως υποστηρικτικό της αυτογνωσίας.
Γιατί σε εμάς
Γιατί η σχολή μας είναι αναγνωρισμένη από δύο πιστοποιημένους φορείς εκπαίδευσης σε Ελλάδα και Εξωτερικό:
- ACTA (τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) σύμφωνα με το πρότυπο QUALITY TRAINING LABEL
- IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) Διεθνές Συμβούλιο Διαπίστευσης Εναλλακτικών Θεραπευτών.
Σε ποιούς απευθύνεται :
Απόφοιτους των μεγάλων εκπαιδευτικών κύκλων της σχολής μας. Εναλλακτικούς θεραπευτές αλλά και για προσωπική αυτοβελτίωση.
Διάρκεια Webinar: 2 ώρες
Ημερομηνία και Ώρα: 26 Απριλίου 18:00-20:00μμ
Κόστος Σεμιναρίου: 30€
Πλατφόρμα: Zoom Meetings
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις δείτε ΕΔΩ