2316 016 726        Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη 10:00-14:00 & 17:00-21:00           ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » E-shop » Αποτοξινώσεις

Κωδ.: Ουρ
Αποτοξίνωση του ουροποιητικού συστήματος

Αποτοξίνωση του ουροποιητικού συστήματος


Κωδ.: Ουρ
1544068800
20.00€
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    •  Το σύστημα του οργανισμού μας που πρέπει να διατηρούμε “καθαρό”.
      Συσκευασία:100ml
 Το σύστημα του οργανισμού μας που πρέπει να διατηρούμε “καθαρό”.
Συσκευασία:100ml


 Το ουροποιητικό σύστημα αποτελεί ένα από τα βασικότερα συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού διότι αποβάλει όλα τα άχρηστα συστατικά που παράγονται στον οργανισμό μέσω των νεφρών, το κυριότερο όργανο. Το ουροποιητικό σύστημα είναι ευάλωτο σε φλεγμονές, λοιμώξεις και μικροοργανισμούς και γι’ αυτό χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα και πρόληψη ώστε να υπάρχει σωστή λειτουργία των νεφρών, να μην δημιουργηθούν πέτρες στα νεφρά ή αρτηριακή πίεση.

Η αποτοξίνωση του ουροποιητικού είναι απαραίτητη διότι καθαρίζει και απομακρύνει τις τοξίνες του συστήματος, οι οποίες δημιουργούνται κυρίως από τις χημικές και τυποποιημένες τροφές, το αλκοόλ, την υψηλή κατανάλωση αλατιού και του αφιλτράριστου νερού. Το detox herbs για το ουροποιητικό σύστημα περιέχει αγριάδα, σημύδα, χρυσόβεργα, σερενόα, μουστάκια καλαμποκιού, εχινάκεια, επιλόβιο, σκορπίδι, αγριμόνιο, αρκτοστάφυλος, αχιλλέα, τσουκνίδα και κρανμπερι. Ο συνδυασμός των βοτάνων έχει συνεργιστικές ιδιότητες με στόχο να διατηρήσουν υγιή το ουροποιητικό σύστημα ή να το επαναφέρουν. Η κατανάλωση νερού, βιταμινών και αντιοξειδωτικών τροφών βοηθούν σημαντικά στην ισορροπία του ουροποιητικού.

Τρόπος χρήσης
Ρίχνουμε 20 σταγόνες σε λίγο νερό 3 φορές την ημέρα και το πίνουμε. Προτεινόμενη χρήση τουλάχιστον 1 μήνα.

*Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα.

**Οι πληροφορίες που δίνονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία,έρευνες και συγγράμματα βοτανολογίας. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ιατρική συμβουλή ή συνταγή.

Παραγγελία  (* υποχρεωτικά πεδία).
Όνομα: *
Τηλέφωνο: *
Email: *
Ερώτημα:
Κόστος αποστολής: +7€
Σύνολο: 27€
 
Σεμινάρια – Εκπαίδευση

Σεμινάριο Thai Yoga Massage
10/06/2020 18:00 - 21:00
60.00€  45.00€
 
Άρθρα