2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Τρόπος ζωής

Δύο τρόποι για να κάνεις πιο άμεσα αποτοξίνωση στο σώμα σου
 Ο καθαρισμός του σώματος από τις τοξίνες πρέπει να είναι τρόπος ζωής. Στo κέντρο μας παρέχουμε συνεδρία ενεργοποίησης των απεκκριτικών συστημάτων, foot detox spa αλλά και αποτοξινωτικά βάμματα συστημάτων.  Η σωστή διατροφή, η τακτική άσκηση και η αποτοξίνωση του οργανισμού ανά χρονικά διαστήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να νιώθετε πιο υγιείς και ενεργοί.
 

Το καλοκαίρι ενδείκνυται για να κάνετε αποτοξίνωση καταναλώνοντας φρούτα και αρκετό νερό. Ωστόσο, δύο είναι οι βασικοί τρόποι να κάνετε άμεσα αποτοξίνωση στον οργανισμό σας ακόμη και μέσα σε ένα 24ωρο. 

Ύπνος αρκετών ωρών

Μια ξεκούραστη νύχτα με αρκετές ώρες ύπνου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους αποτοξίνωσης του σώματος και επαναφοράς. Ο ύπνος έχει συνδεθεί με απώλεια βάρους, μειωμένα επίπεδα κορτιζόλης και στρες και βελτιωμένη συνολική υγεία.

Βεβαιωθείτε ταυτόχρονα ότι η θερμοκρασία του δωματίου σας είναι δροσερή και κοιμηθείτε 9 ώρες τουλάχιστον.

Νερό αμέσως μόλις ξυπνήσετε

Ένα ποτήρι δροσερό νερό αμέσως μόλις ξυπνήσετε μπορεί να αναζωογονήσει και να ενεργοποιήσει άμεσα τα κύτταρά σας. Αν το σκεφτείτε καλά όταν πέφτουμε για ύπνο και κοιμόμαστε περνούν 7 ώρες ή και περισσότερες χωρίς να ενυδατωνόμαστε καθόλου.

Σεμινάρια – Εκπαίδευση

 
Άρθρα
« Επιστροφή