2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Τρόπος ζωής

8 τρόποι για να αντιμετωπίσεις τους τσακωμούς σας
 Έχεις παρατηρήσει στη σχέση σου πως οι τσακωμοί σας όλο και πληθαίνουν; Αυτό σημαίνει πως δεν τους διαχειρίζεστε σαν ζευγάρι σωστά και ίσως θα πρέπει να βρεις έναν άλλον τρόπο για να αντιμετωπίζετε τους τσακωμούς σας.
 

#1. Μην αποφεύγεις να κάνεις τις άβολες συζητήσεις

Όταν έχεις κάτι στο μυαλό σου που σε ενοχλεί και αφορά τον σύντροφό σου τότε θα πρέπει να βρεις χρόνο να το συζητήσεις μαζί του. Μην αφήνεις να περνάνε μέρες και εβδομάδες με το να σκέφτεσαι αρνητικά πράγματα. Συζήτησέ το και βρείτε μαζί μια λύση.

#2. Μην κάνεις τον τσακωμό προσωπικό θέμα…

Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν θα πρέπει να κατηγορήσεις, βρίσεις, φωνάξεις στον σύντροφό σου. Οι φωνές μόνο κακό μπορούν να κάνουν σε μια σχέση.

#3. Περίμενε μέχρι να ηρεμήσεις

Όταν συμβαίνει ένας τσακωμός δεν θα πρέπει να μιλήσεις με τον σύντροφό σου εκείνη την ώρα γιατί θα ειπωθούν πράγματα που δεν τα εννοείς. Περίμενε να περάσουν μερικές ώρες ή ίσως και ένα 24ωρο (όσο δύσκολο κι αν σου ακούγεται) και σύζήτησέ το μετά.

#4. Μην τσακώνεστε δημόσια

Όσο κι αν σε έχει εκνευρίσει η συμπεριφορά του μην τσακωθείς ποτέ μαζί του όταν είστε μαζί με παρέα. Οι τσακωμοί σας θα πρέπει να γίνονται πάντα ιδιωτικά για το καλό και των δύο σας.

#5. Δεν πρέπει να ψάχνεις να βρεις ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία να ψάχνεις μανιωδώς να βρεις ποιος από τους δυο σας έχει δίκιο ή όχι. Σημασία έχει να βρεθεί μια λύση!

#6. Δέξου την κριτική

Άκου προσεκτικά όλα όσα θα σου πει ο αγαπημένος σου και δέξου την κριτική του αν είναι αντικειμενικά σωστή. Μην δείχνεις τον εγωισμό σου σε αυτό το σημείο της σχέσης σας και προσπάθησε να είσαι δεκτική σε όσα θα σου πει.

Σεμινάρια – Εκπαίδευση


 
Άρθρα
« Επιστροφή