2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Τι προσφέρει το Thai Yoga Massage
Thai yoga massage είναι μια πανάρχαια θεραπευτική τέχνη, ένας διαλογισμός σε κίνηση. Τα οφέλη είναι πολλά τόσο για τον θεραπευτή όσο και για τον δέκτη. 
Για τον Δέκτη: 
  
 -Απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης σε όλο το σώμα και εξισορρόπησης του μυαλού. Όλες οι καθημερινές εντάσεις και ανησυχίες διαλύονται, οι σφιγμένοι μύες χαλαρώνουν και μερικές φορές το μυαλό γλιστρά σε άλλη διάσταση ή ακόμα και σε βαθύ ύπνο όπου στην περίπτωση αυτή ξυπνάμε αναζωογονημένοι και αφυπνισμένοι σε πλήρη εγρήγορση. 
 
 -Με χαλαρούς μύες, η κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου βελτιώνονται σημαντικά. Το σώμα μας λαμβάνει περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά και το ανοσοποιητικό μας σύστημα δρα πιο αποτελεσματικά στο να απομακρύνει τους φορείς διαφόρων ασθενειών. 
 
-Τα εσωτερικά όργανα ενεργοποιούνται ώστε να λειτουργήσουν στην καλύτερη απόδοση τους. Επιπρόσθετα, σημειώνεται σημαντική βελτίωση στο πεπτικό μας σύστημα, στην απορρόφηση θρεπτικών ουσιών και στην αποβολή τοξινών από τον οργανισμό μας. 
 
-Ως αποτέλεσμα της καλής κυκλοφορίας του αίματος, επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης, ιδιαίτερα στις ρυτίδες του δέρματος σε διαφορετικά σημεία του σώματος. 
 
 Για τον Θεραπευτή: 
 
 -Ο Θεραπευτής νιώθει έντονη αίσθηση χαράς, ολοκλήρωσης, συμπόνιας. 
 
 -Ένας έμπειρος θεραπευτής αναπτύσσει την διαπροσωπική ευαισθησία, καθώς και την ικανότητα να κατανοεί, να αποδέχεται και να φροντίζει τους άλλους. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, ένα άτομο με ικανότητα στη θεραπευτική μάλαξη, έχει καλή επικοινωνία με τους συνανθρώπους του, αποκτά φίλους πιο εύκολα και σπάνια βρίσκεται σε διαπληκτισμό.  
 
- Ενδυνάμωση και χαλαρωση του σώματος καθώς η δύναμη που απαιτείται για να ολοκληρώσει το μασάζ προέρχεται από την σωστή κίνηση του σώματός του.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εκπαίδευση "Thai Yoga Massage με Βεβαίωση Παρακολούθησης" θα βρείτε
ΕΔΩ

Σεμινάρια – Εκπαίδευση

 
Άρθρα
« Επιστροφή