2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Τι προσφέρει μια θεραπεία ρεφλεξολογίας στην Reflexologia.gr
 Η ιστορία της ρεφλεξολογίας για μένα ξεκινάει αρκετά χρόνια πριν, όταν το σώμα μου ταλαιπωρήθηκε από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς την περίοδο που ασχολούμουν με την άρση βαρών. Δυστυχώς για πολλά χρόνια ζούσα με πόνους και αναρρωτικές άδειες καθώς όταν υπέφερα από τα μυοσκελετικά μου δεν μπορούσα να κουνηθώ από το κρεβάτι.
Μετά από χρόνια ανακάλυψα την ρεφλεξολογία, όταν προθυμοποιήθηκε να μου κάνει ένας φίλος και αμέσως ένιωσα το σώμα μου να καλυτερεύει. Άρχισα να μπορώ να κάνω πράγματα που ούτε διανοούμουν παλιότερα. Ουσιαστικά επέστρεψα σχεδόν άμεσα στις καθημερινές μου δραστηριότητες.
Μαθαίνοντας ρεφλεξολογία ανακάλυψα ότι με απλό και εύκολο τρόπο μπορείς να ανακουφίσεις πολλές και διαφορετικές παθήσεις με εξαιρετικά αποτελέσματα. Έτσι άνοιξα το πρώτο μου γραφείο ρεφλεξολογίας. Η αγάπη και το μεράκι μου για την ρεφλεξολογία έφερε τους πρώτους πελάτες για συνεδρίες που άρχισαν να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που περνούσαν οι μέρες δίχως να σηκωθώ από την καρέκλα του γραφείου μου.
Αυτή η επιτυχία έφερε ανθρώπους από όλη την Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία. Κάποια στιγμή μία κοπέλα από την Κοζάνη που είδε την αποτελεσματικότητα της μεθόδου σε αυτή και την οικογένειά της, μου ζήτησε να της διδάξω ρεφλεξολογία. Έτσι στα ξαφνικά βρέθηκα να διδάσκω το πρώτο τμήμα ρεφλεξολογίας που αποτελούνταν από 7 άτομα. Αυτή την στιγμή τρέχουν στη σχολή μας 4 τμήματα ρεφλεξολογίας με μαθητές από όλη την Ελλάδα.
Φυσικά η αγάπη για την θεραπεία μέσω της ρεφλεξολογίας και η προσφορά στον άνθρωπο δεν σταμάτησε ποτέ. Παρόλες τις αυξημένες υποχρεώσεις λόγω μαθημάτων στην σχολή και την δημιουργία του νέου χώρου OLISTIKI.GR, δεν σταμάτησα ποτέ τις συνεδρίες ρεφλεξολογίας. Το γραφείο μεταφέρθηκε στο νέο χώρο, Μοναστηρίου 95.

Τι προσφέρουμε στη θεραπεία ρεφλεξολογίας στην REFLEXOLOGIA.GR;

Ας αρχίσουμε από την τοποθεσία.
Εύκολη πρόσβαση με άνετο παρκάρισμα, πολλαπλές συγκοινωνίες καθώς πάνω από 40 γραμμές λεωφορείων ΟΑΣΘ περνούν κοντά από το γραφείο και επιπλέον υπάρχει εύκολη μετάβαση με τρένο.

Στη συνεδρία.
Σωστή αξιολόγηση. Ίσως είναι η βασικότερη υπηρεσία καθώς εάν υπάρχει σωστή διάγνωση, δεν χρειάζονται πολλές συνεδρίες, πολλή ταλαιπωρία ή μεγάλο κόστος. Η εμπειρία μας και τα συνεχόμενα σεμινάρια που παρακολουθούμε καθώς και οι γνώσεις που αποκομίζουμε από την εκπαίδευση άλλων σχετικών ειδικοτήτων στην σχολή μας, μας δίνουν την δυνατότητα στοχευμένου ατομικού πρωτοκόλλου βάση του ιστορικού, της χαρακτηρολογίας και της εικόνας του ατόμου και των πελμάτων του.
Σωστή εφαρμογή με την ελάχιστη δυνατή πίεση στα ειδικά αντανακλαστικά σημεία ρεφλεξολογίας αλλά και ενσωμάτωση δαχτυλοπιέσεων σε βελονιστικά σημεία καθώς και εφαρμογή τεχνικών Sujok μέσα στην συνεδρία. Αυτή η πολύπλευρη προσέγγιση φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα στο συντομότερο χρονικό διάστημα που μεταφράζεται σε κέρδος χρόνου και κόστους για τον άνθρωπο.

  Φυσικά η αποτελεσματικότητά μας μεταφράζεται στην καλύτερη διαφήμιση καθώς οι πελάτες μας μιλούν για εμάς. Το πελατολόγιό μας απαρτίζεται κατά 95% από ανθρώπους που ήρθαν μαθαίνοντας για μας ''από στόμα σε στόμα'' και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Θέλοντας και εμείς να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στηρίζουν τόσα χρόνια, θα κρατήσουμε σταθερή την τιμή επίσκεψης σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε για όλο το 2020. 

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας αλλά και για την κράτηση ραντεβού θα βρείτε ΕΔΩ

Χρήστος Θεοδοσιάδης
Ρεφλεξολόγος

Σεμινάρια – Εκπαίδευση

 
Άρθρα
« Επιστροφή