2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Τι είναι ο Βιοσυντονισμός και πως λειτουργεί;
 
Ο βιοσυντονισμός είναι μια μορφή ολιστικής διάγνωσης και θεραπείας. Βασίζεται στην θεωρία  ότι ο ανθρώπινος οργανισμός, ως ενεργειακό πεδίο, εκπέμπει και απορροφά ηλεκτρομαγνητικά κύματα (ΗΚ). 
 
Τα ανθυγιεινά κύτταρα ή όργανα εκπέμπουν αλλοιωμένα ΗΚ λόγω βλάβης του DNA. Η ανίχνευση αυτών των αλλοιωμένων ΗΚ χρησιμοποιείται για τη διάγνωση παθήσεων όπως παθολογίες, βακτήρια, ιοί και παράσιτα, καθώς και τοξίνες και άλλες επιβλαβείς ουσίες. Η επαναφορά στην κανονική τους συχνότητά θα αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα.
 
Για την εφαρμογή της θεραπείας βιοσυντονισμού και την διάγνωση, χρησιμοποιείται ένα μηχάνημα το οποίο μετράει τη συχνότητα των ΗΚ που προέρχονται από το σώμα. Τα ηλεκτρόδια τοποθετούνται στο δέρμα και συνδέονται με το μηχάνημα που «διαβάζει» τα ΗΚ. Στη συνέχεια επιστρέφονται στον ασθενή αφού τροποποιηθούν μέσω ειδικά αναπτυγμένων προγραμμάτων. Βασικά ο βιοσυντονισμός διορθώνει ασύμφωνους κραδασμούς σε ορισμένα όργανα του ανθρώπινου σώματος που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ασθένειες.
 
Η θεραπεία βιοσυντονισμού φέρεται ότι μπορεί να διαγνώσει και να θεραπεύσει έναν αριθμό καταστάσεων που σχετίζονται με την υγεία. Αυτά περιλαμβάνουν:
  • διακοπή του καπνίσματος
  • πόνο στο στομάχι
  • αλλεργίες και σχετικές παθήσεις όπως το έκζεμα και το άσθμα
  • ρευματοειδή αρθρίτιδα
  • ινομυαλγία
  • σύνδρομο υπερπροπόνησης
Μέχρι σήμερα, οι μελέτες που έχουν γίνει δεν έχουν βρεί παρενέργειες για τον βιοσυντονισμό και γενικά ονομάζεται ανώδυνη διαδικασία.
 
Περισσότερα για εναλλακτικές θεραπείες θα δείτε εδώ : www.olistiki.gr
Σεμινάρια – Εκπαίδευση

 
Άρθρα
« Επιστροφή