2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Τα αποτελέσματα της ρεφλεξολογίας
Για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην ρεφλεξολογία πρέπει να προσέξουμε κάποια βασικά στοιχεία. Κυρίαρχο πρόβλημα στην εποχή μας είναι το άγχος το οποίο με τακτική ρεφλεξολογία μπορεί να αποφευχθεί σε μεγάλο βαθμό. Επιλέξτε τον κατάλληλο ρεφλεξολόγο και  ξεκινήστε την ρεφλεξολογία.

Ορίστε ένα αποτέλεσμα που περιμένετε από την ρεφλεξολογία

Για να είναι επιτυχημένες οι επισκέψεις σας στον ρεφλεξολόγο πρέπει να ορίσετε ένα στόχο-αποτέλεσμα. Τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι που μας επισκέπτονται, στην λήψη ιστορικού αναφέρουν περισσότερες από μια παθήσεις-δυσλειτουργίες και μερικές φορές μπορεί να είναι πάρα πολλές. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι όσες περισσότερες και χρόνιες οι παθήσεις τόσες και ανάλογες θα είναι και οι επισκέψεις. Φυσικά ο ρεφλεξολόγος ξεκινά με αυτές που αναφέρονται πρώτες καθώς είναι αυτές που απασχολούν περισσότερο.
Εξετάζοντας και αναλύοντας το ιστορικό και παρατηρώντας τον άνθρωπο και τα πέλματα του προσπαθούμε να αναγνωρίσουμε μέσω των αντανακλάσεων και να καταλήξουμε σε συγκεκριμένα όργανα-αίτια. Εφόσον είναι επιτυχημένη η στρατηγική τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα, μπορεί και από την πρώτη επίσκεψη. 

Επιλογή γραφείου ρεφλεξολογίας-ρεφλεξολόγου

Σίγουρα στη σωστή επιλογή ρεφλεξολόγου κριτήριο είναι τα καλά λόγια που έχετε ακούσει από κάποιον γνωστό σας. Φυσικά αυτό δεν αποτελεί και εχέγγυο καθώς βασική προυπόθεση είναι να εμπιστευθείτε αυτόν. Γενικότερα πρέπει να λάβετε υπόψιν την όλη συμπεριφορά και στάση του ρεφλεξολόγου, τον χώρο του, την αρμονία στις κινήσεις των χεριών του, τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας κτλ. Πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Ένας επαγγελματίας ρεφλεξολόγος, πέρα από την συνεδρία ρεφλεξολογίας, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις τυχόν αλλαγές που θα σας προτείνει στον τρόπο ζωής σας, θα σας μάθει τα αντανακλαστικά σημεία στο σώμα σας έτσι ώστε να βοηθάτε και εσείς τον οργανισμό σας για να έχετε άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα.

 Καταπολεμήστε το άγχος με την ρεφλεξολογία

Οι τεχνικές πίεσης της ρεφλεξολογίας σε συγκεκριμένα αντανακλαστικά σημεία για το άγχος προκαλούν μια γενικότερη αίσθηση χαλάρωσης στο σώμα. Η ενεργοποίηση αυτής της αντίδρασης σε τακτική βάση διασπά το καθημερικό στρες και το σώμα προσαρμόζεται καλύτερα στην λειτουργία του.
Όπως ένα επιτυχημένο πρόγραμμα άσκησης φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα έτσι και ένα ατομικό, προσεγμένο πρωτόκολλο ρεφλεξολογίας που περιλαμβάνει στοχευμένες πιέσεις σε ανακλαστικά σημεία, επαναλήψεις συνεδριών και ενδεχομένως συμβουλές αλλαγής τρόπου ζωής θα λειτουργήσει ευεργετικά για τον οργανισμό.

Πληροφορίες σχετικά με τις συνεδρίες ρεφλεξολογίας θα βρείτε ΕΔΩ
Σεμινάρια – Εκπαίδευση

 
Άρθρα
« Επιστροφή