2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Συνεδρία ρεφλεξολογίας, κόστος και διάρκεια
 Αν και για τους ανθρώπους που ασχολούνται με τις εναλλακτικές θεραπείες, πιστεύω ότι αυτά που θα γράψω τους είναι γνωστά, υπάρχουν και οι αυτοί που έρχονται σιγά-σιγά στον χώρο με έναν άλλο "αέρα", άλλο τρόπο σκέψης.
Θέλουν να δοκιμάσουν, έχουν ακούσει, έχουν ταλαιπωρηθεί και τελικά ψάχνουν και όπου τους βγει.
Συνήθως τους καταλαβαίνεις με το που σου μιλήσουν στο τηλέφωνο. Διστακτικά κάνουν κάποιες ερωτήσεις που τις περισσότερες φορές τις μεταφράζουν σε λάθος απαντήσεις. 
Προσωπικά θα σας αναφέρω τι με ρωτούν.

-Τι είναι η ρεφλεξολογία;

Δύσκολη απάντηση. Αν τους έλεγα "αντανακλαστική πιεσοθεραπεία" φαντάζομαι δεν θα το πολυκαταλαβαίναν. Θα είχαν και δίκιο. Πολλά μπορώ να πω για την ρεφλεξολογία αλλά και πάλι λίγα θα ήταν. Το ότι άλλαξε εμένα προσωπικά την ζωή μου όπως και πολλών άλλων συναδέλφων ίσως κάτι λέει. Για να μην μακρυγορώ όμως είναι η ενίσχυση της ικανότητας του οργανισμού για αυτοθεραπεία.

-Πόσο κοστίζει;

Δεν νομίζω να υπάρχει απάντηση. Πόσο κοστίζει η υγεία; Πόσο κοστίζει η ευεξία και η εξισορρόπιση του οργανισμού; Υπάρχουν ρεφλεξολόγοι που ζητούν από 10 εώς 50 ευρώ. Αν κριτήριο για την υγεία είναι το κόστος......Βρείτε τον ρεφλεξολόγο που ταιριάζεται. Κυρίως πρέπει να εμπιστευθείτε τον άνθρωπο και να αφεθείτε. Τα αποτελέσματα θα έρθουν. Φυσικά τις περισσότερες φορές ο ακριβός είναι αυτός που στο τέλος θα είναι φθηνότερος γιατί θα χρειαστεί μάλλον λιγότερες συνεδρίες (συνήθως είναι και επαγγελματίας ρεφλεξολόγος που εργάζεται στον δικό του χώρο).

-Πόσο διαρκεί;

Ο καλός ρεφλεξολόγος δεν θα χρειαστεί πολύ ώρα για την συνεδρία. Θα ρεφλεξολογήσει στα κατάλληλα μόνο σημεία και δεν θα δώσει περισσότερες "πληροφορίες" στον οργανισμό. Βέβαια κάποιοι άνθρωποι μπερδεύουν την ρεφλεξολογία με το μασάζ και περιμένουν να δεχθούν μάλαξη για πολύ ώρα. Νομίζω μία επαγγελματική συνεδρία δεν χρειάζεται να είναι πάνω από 20΄-30΄.

Ελπίζω να βοήθησα να λυθούν κάποιες απορίες σχετικά με την συνεδρία της ρεφλεξολογίας, το κόστος και την διάρκεια.
Περισσότερες πληροφορίες για τις συνεδρίες που προσφέρουμε στην σχολή θα βρείτε 
ΕΔΩ
Σεμινάρια – Εκπαίδευση

 
Άρθρα
« Επιστροφή