2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Σπουδές Ρεφλεξολογίας στην Reflexologia.gr
 Στην Σχολή Επαγγελματικής Ρεφλεξολογίας σας μαθαίνουμε ρεφλεξολογία “από πρώτο χέρι”. Σας μαθαίνουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε έτσι ώστε να την εφαρμόσετε είτε ως επαγγελματική ιδιότητα (να ανοίξετε επαγγελματικό γραφείο ρεφλεξολογίας) είτε ως συμπληρωματική στην τεχνική σας (εναλλακτικοί θεραπευτές και άλλοι) είτε για οικογενειακή χρήση.

Η πείρα μας και η καθημερινή άσκηση της ρεφλεξολογίας μας επιτρέπει να είμαστε οι ειδικοί στον χώρο. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για να δείτε το γραφείο του εκπαιδευτή καθώς και τον χώρο εκπαίδευσης.
Πέρα από αυτά όμως θα μπορείτε, στην εκπαίδευση, να παρακολουθήσετε από κοντά πραγματικές συνεδρίες. Δίπλα στον εκπαιδευτή θα μάθετε όλα όσα θα εφαρμόζετε μετά την αποφοίτηση σας έτσι ώστε να έχετε όλα τα εχέγγυα για την επιτυχία στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Υπάρχει η δυνατότητα εκπαίδευσης σε 1 ή 2 χρόνια. Το πρώτο έτος θα μάθετε ουσιαστική ρεφλεξολογία δίχως περιττά μαθήματα. 

Για το δεύτερο έτος δημιουργήσαμε ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα που συνδυάζει την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και την Ρεφλεξολογία.
Πληροφορίες για την εκπαίδευση στα 2 τμήματα ρεφλεξολογίας θα βρείτε Μηνιαίο ΕΔΩ και για το εβδομαδιαίο ΕΔΩ

Σεμινάρια – Εκπαίδευση

 
Άρθρα
« Επιστροφή