2316 016 726        Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη 10:00-14:00 & 17:00-21:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Rejuvance: Το φυσικό λίφτινγκ του προσώπου
 Βασική αρχή της μεθόδου είναι ότι βλέπει τον άνθρωπο ως μία αδιαχώριστη τριάδα, αποτελούμενη από το σώμα, το συναίσθημα και τον νου, με την ομορφιά να αποτελεί ιδιότητα άμεσα συνυφασμένη με την υγεία.
Οι ρίζες της τεχνικής τοποθετούνται στα τέλη της δεκαετίας του ’80, όταν ο άγγλος θεραπευτής Stanley Rosenberg, βασιζόμενος στην ήδη υπάρχουσα τεχνική Rolfing (τεχνικές χειρισμού των μυών και του συνδετικού ιστού), εφάρμοσε μια πρόδρομη μορφή της Rejuvance σε ηθοποιούς.
Rejuvance σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση. Σήμερα γνωρίζουμε ότι οι κινήσεις της τεχνικής αυτής επιδρούν τόσο στον συνδετικό όσο και στον μυϊκό ιστό της επιδερμίδας, εξαλείφοντας τα αποτυπώματα των εντάσεων που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. 
Το Rejuvance χαλαρώνει τους μύες με την απελευθέρωση του συνδετικού ιστού γύρω τους . Όταν ο συνδετικός ιστός είναι χαλαρός και υγιής, ξαναγεμίζει με νερό, που δίνει σφρίγος και ενυδατώνει την επιδερμίδα.
Σύμφωνα με έρευνες, με την τεχνική αυτή αποκαθίσταται αυτό που οι ειδικοί αποκαλούν «μικροκυκλοφορία» της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την κατάσταση του συνδετικού ιστού, ενώ προάγεται η εύρυθμη λειτουργία των 2 ινωδών πρωτεϊνών του δέρματος, του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Αλυσιδωτά ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί ενυδάτωσης, δομικής υποστήριξης και κυκλοφορίας του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών στους ιστούς του δέρματος, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ


OLISTIKI.GR
Συνεδρίες - Εκπαίδευση
Μοναστηρίου95
Θεσσαλονίκη
τηλ. 2316 016726
Σεμινάρια – Εκπαίδευση
 
Άρθρα
« Επιστροφή