2316 016 726        Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη 10:00-14:00 & 17:00-21:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Πρακτική εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες
 Στην Σχολή Επαγγελματικής Ρεφλεξολογίας είμαστε περήφανοι γιατί εφαρμόζουμε ένα πρωτοποριακό σύστημα εκπαίδευσης. Με απλό τρόπο, βάση της εμπειρίας των εκπαιδευτών, διδάσκουμε σε όλους την πραγματική ουσία της ρεφλεξολογίας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι μαθητές της σχολής ρεφλεξολογίας πέρα από την πρακτική εξάσκηση που θα γίνεται κατά την εκπαίδευση στον χώρο της σχολής, θα μπορούν εφόσον το επιθυμούν να παρέχουν εθελοντικές συνεδρίες στους συνεργαζόμενους δήμους και σωματεία.

Εκτός από τα +100 πρωτόκολλα κοινών παθήσεων που μαθαίνουν στην αρχή της εκπαίδευσης προσπαθούμε να τους μάθουμε να σκέφτονται σαν επαγγελματίες ρεφλεξολόγοι.

Έτσι, με την καθοδήγηση του ρεφλεξολόγου Χρήστου Θεοδοσιάδη, θα εργαστούν σε πραγματικά περιστατικά. Θα εξετάσουν το ιστορικό, θα κάνουν οπτικό έλεγχο και θα αναγνωρίσουν συμπτώματα παθήσεων στα πέλματα αλλά και το σώμα, θα αναζητήσουν αντανακλάσεις και θα δημιουργήσουν ένα πρωτόκολλο κινήσεων εξατομικευμένο για τον κάθε άνθρωπο.
Θα παρέχουν συνεδρίες και θα εξετάζουν τα αποτελέσματα αυτών έτσι ώστε πάντα να προσαρμόζονται στις εκάστοτε συνθήκες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δήμους και τα σωματεία που μας βοηθούν στην πρακτική αλλά και στην εξάπλωση της ρεφλεξολογίας.

Σεμινάρια – Εκπαίδευση
 
Άρθρα
« Επιστροφή