2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Μονοετής εκπαίδευση στη Ρεφλεξολογία
 Μονοετής εκπαίδευση στη Ρεφλεξολογία

 Η Σχολή Επαγγελματικής Ρεφλεξολογίας Reflexologia.gr είναι πρωτοπόρα στην εκπαίδευση της Ρεφλεξολογίας και με περιεκτική και ουσιώδη ύλη εδώ και χρόνια, προσφέρει άρτια ΜΟΝΟΕΤΗ εκπαίδευση με τμήματα Δια ζώσης και Διαδικτυακό. Οι απόφοιτοι μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε εκκίνηση επιχείρησης ως Επαγγελματίες Ρεφλεξολόγοι. Αναλυτικά τα πλεονεκτήματα της Σχολής είναι τα παρακάτω:
3 τμήματα -> ευέλικτη επιλογή χρόνου παρακολούθησης
Τα τμήματα δια ζώσης της σχολής ρεφλεξολογίας είναι τουλάχιστον κάθε χρόνο, εβδομαδιαία και μηνιαία. Ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τμήμα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, εφόσον συντρέχουν προσωπικοί λόγοι ή και αν λείψει σε κάποιο μάθημα, να το αναπληρώσει άμεσα παρακολουθώντας κάποιο άλλο τμήμα που θα τρέχει με την ίδια διαδακτέα ύλη. Πληροφορίες θα βρείτε εδώ
Διαδικτυακή Εκπαίδευση
Πλέον θα παρέχεται η δυνατότητα στους μαθητές να μπορούν να παρακολουθούν από τον υπολογιστή τους (ανάλογη ύλη και videos), αν είναι από μακρυνές περιοχές ή αν δεν μπορούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ
Πέρα από 100+ κλασικά πρωτόκολλα -> εξατομικευμένα περιστατικά
Η ύλη της σχολής περιλαμβάνει πάνω από 100 κλασικά πρωτόκολλα για ασθένειες αλλά πέραν αυτού δίδονται τέτοιου τύπου ερεθίσματα, έτσι ώστε ο σπουδαστής να μπορεί να σκέφτεται από μόνος του, τους τρόπους διαχείρισης του πελάτη του, δηλαδή να δημιουργεί εκ του μή όντος, δικά του εξατομικευμένα πρωτόκολλα. Αυτό αποτελεί το χρυσό κλειδί για την επιτυχία της Ρεφλεξολογίας, εφόσον ο ρεφλεξολόγος δημιουργεί ο ίδιος το δρόμο προς τη θεραπεία για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.
Επαφή με το χώρο γραφείου έμπειρου Ρεφλεξολόγου
Τα μαθήματα της σχολής ρεφλεξολογίας γίνονται από έμπειρο ρεφλεξολόγο εν ενεργεία, ο οποίος διατηρεί χώρο παροχής υπηρεσιών για συνεδρίες, προσβάσιμο στους σπουδαστές. Αυτό σημαίνει ότι οι ίδιοι οι σπουδαστές μπορούν κατά περίπτωση και για λόγους πρακτικής να παρακολουθούν αληθινές συνεδρίες και να μελετούν διάφορες απλές αλλά και ιδιάζουσες περιπτώσεις.
Έξτρα πρακτική-> ειδικός ελεύθερος χώρος και χρόνος για σπουδαστές
Η Σχολή Ρεφλεξολογίας Reflexologia.gr ανοίγει τις πόρτες της κάποιες ώρες και μέρες κάθε εβδομάδα στους σπουδαστές της, έτσι ώστε να μπορούν να ασκούν Ρεφλεξολογία μεταξύ τους. Ο χρόνος είναι αρκετός για να μπορούν να επιλύουν απορίες και να επαναλαμβάνουν τεχνικές αν χρειάζεται, πάντα με κυριότερο σύμμαχο την παρουσία του δασκάλου τους καθ΄όλη τη διάρκεια της πρακτικής τους.
1+1 έτος και ήδη από το πρώτο έτος -> Δίπλωμα Ρεφλεξολογίας
Η Σχολή Ρεφλεξολογίας Reflexologia.gr παρέχει ετήσιο Δίπλωμα Ρεφλεξολογίας, και αυτό το έχει πετύχει μέσα από την ουσιαστική και συμπυκνωμένη ύλη χωρίς περιττές πληροφορίες. Το δεύτερο έτος αποτελεί έναν συνδυασμό Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και Ρεφλεξογίας, όπου θεωρείται ότι μπορεί να φέρει άριστα αποτελέσματα, συγκεκριμένα με την βοήθεια διαφόρων σημείων επάνω στο σώμα (μεσημβρινοί). Το δεύτερο έτος δεν είναι υποχρεωτικό, αποτελεί όμως έναν γνήσιο και μεγάλο λίθο στο φάσμα της γνώσης του Ρεφλεξολόγου.
Ισόβια πληροφόρηση -> ειδικά διαδραστικά γκρούπ
Αποφοιτώντας κάποιος από τη Σχολή Ρεφλεξολογίας Reflexologia.gr δεν αποκόπτεται από τη σχολή και τους συμμαθητές του, αλλά ούτε και από την συνεχώς εξελισσόμενη γνώση, τις αλλαγές και τις νέες μελέτες που μπορεί να προκύπτουν στο χώρου της Ρεφλεξολογίας σε πανελλήνιο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η σχολή έχει μεριμνήσει με ειδικά διαδυκτιακά γκούπ, έτσι ώστε να γίνεται πληροφόρηση αλλά και άμεση επικοινωνία μεταξύ όλων, αφορώντας ακόμα και διάφορα περιστατικά κλπ. Μπορεί κανείς να μπει σε ένα τέτοιο γκρούπ από την πρώτη μέρα της εγγραφής του και να το χρησιμοποιεί εφ' όρου ζωής.
Η Σχολή Ρεφλεξολογίας Reflexologia.gr σας εύχεται Καλή Εκπαιδευτική Χρονιά 2021-2022!
Σεμινάρια – Εκπαίδευση

 
Άρθρα
« Επιστροφή