2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Λάδι για ξεκούραση και αποτοξίνωση των ποδιών (μέρος της ύλης)
 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχετε δείξει για το νέο σεμινάριο "Κρυσταλλικής Ρεφλεξολογίας" που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου. Μέρος της ύλης αποτελεί και η παρακάτω συνταγή για ξεκούραση και αποτοξίνωση των ποδιών.

20 ml αμυγδαλέλαιο

1 σταγόνα αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου

1 σταγόνα αιθέριο έλαιο κυπαρισσιού

1 σταγόνα αιθέριο έλαιο μάραθου

Ασχοληθείτε με τις πατούσες, κάνοντας μαλάξεις που θα βοηθήσουν στην απορρόφηση του λαδιού και θα σας ανακουφίσουν. Στη συνέχεια μπορείτε να δοκιμάσετε πιέσεις με μασαζοκρύσταλλο. Δοκιμάστε κάθετες ροές σε κοντινές αποστάσεις, που θα τις αρχίσετε κάτω από τα δάκτυλα έως κάτω στη φτέρνα και στη συνέχεια οριζόντιες, με το ίδιο σκεπτικό. Τέλος πιέστε σε όλη την επιφάνεια της πατούσας σας με βαθιές, σταθερές πιέσεις. Αν ξέρετε ρεφλεξολογία, πιέστε στα ανάλογα σημεία που θέλετε να επηρεάσετε. Φορέστε βαμβακερές κάλτσες και επιτρέψτε στο σώμα σας να νιώσει τη χαλάρωση και την ευεξία.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Αποφύγετε την κατάποση των αιθέριων ελαίων.

Μη χρησιμοποιείτε γενικά τα αιθέρια έλαια απευθείας πάνω στο δέρμα, με εξαίρεση τη λεβάντα, το τριαντάφυλλο και το τεϊόδεντρο.

Αν υποφέρετε από υπέρταση, επιληψία, κίρρωση του ύπατος, καρκίνο ή λαμβάνετε οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή, ζητήστε τη συμβουλή εξειδικευμένου αρωματοθεραπευτή.

Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή κατά τη χρήση σε παιδιά ή εγκύους.

Πληροφορίες για το σεμινάριο θα βρείτε
ΕΔΩ

Σεμινάρια – Εκπαίδευση


 
Άρθρα
« Επιστροφή