2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Κυκλοφορία Αίματος κατά την Κρυσταλλοθεραπεία και την Ρεφλεξολογία
Η κρυσταλλοθεραπεία πολλές φορές συναντάται με την ρεφλεξολογία. Έτσι προκύπτουν ενδιαφέρουσες εφαρμογές σε πλήθος παθήσεων είτε σωματικών είτε ενεργειακών. Δείτε παρακάτω σχετικά με την κυκλοφορία του αίματος. 

Στα μετατάρσια αντιστοιχεί η περιοχή του σώματος μεταξύ του διαφράγματος και του αυχένα. Εδώ βρίσκουμε την καρδιά και τους πνεύμονες δύο σημαντικά ζωτικά όργανα του οργανισμού. Οι πνεύμονες κάνουν δυνατή την ανταλλαγή αέρα με τον περιβάλλον εισπράττοντας οξυγόνο και δίνοντας διοξείδιο του άνθρακα και η καρδιά που είναι ένας κοίλος μυς, συσπάται ρυθμικά ώστε να στέλνει το αίμα σε όλους τους ιστούς και τα μέρη του σώματος.

Η κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου επιτυγχάνει την απομάκρυνση των τοξικών ουσιών και τη θρέψη των κυττάρων του οργανισμού με τα απαραίτητα συστατικά ώστε να διατηρείται ο νους, το σώμα και η ψυχή σε άριστη κατάσταση.

Η κυκλοφορία ενισχύεται και τα αιμοφόρα αγγεία διευρύνονται με αισθήματα αγάπης και χαράς. Η ένταση, η δυστυχία και τα καταστροφικά αισθήματα πιέζουν τα αιμοφόρα αγγεία και εμποδίζουν την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα τα αγγεία να στερούνται ζωντάνιας και ενέργειας.
Τα αντανακλαστικά των αιμοφόρων αγγείων βρίσκονται σε όλη την επιφάνεια και των δύο ποδιών. Κάντε τους μασάζ για την ανεμπόδιστη κυκλοφορία του αίματος, για ενθουσιασμό και ζωτικότητα. 

Αντανακλαστικά κεφαλιού και δακτύλων για να κυκλοφορήσουν σκέψεις αγάπης και χαράς.
Αντανακλαστικά αυχένα και μεγάλων δακτύλων για να κυκλοφορήσει η έκφραση αγάπης και χαράς.
Αντανακλαστικά αυχένα στο μαλακό μέρος των δύο ποδιών και στο δεύτερο δάκτυλο για να κυκλοφορήσουν αισθήματα αγάπης και χαράς.
Αντανακλαστικά άνω πεπτικού στο πάνω ήμισυ της καμάρας και το τρίτο δάκτυλο για να κυκλοφορήσει η αγάπη και η χαρά.
Αντανακλαστικά κατώτερου πεπτικού στο κάτω ήμισυ της καμάρας και το τέταρτο δάκτυλο για να κυκλοφορήσει η ανταλλαγή αγάπης και χαράς.
Αντανακλαστικά πυέλου στο μαλακό μέρος των ποδιών και το πέμπτο δάκτυλο για να κυκλοφορήσει η ασφάλεια της αγάπης και της χαράς.

Μπορείτε να κάνετε μασάζ με αιθέρια έλαια όπως βασιλικό, περγαμόντο, μαύρο πιπέρι, κάρδαμο, φασκόμηλο, γεράνι, τζίντζερ, ύσσωπο, τριαντάφυλλο, δενδρολίβανο για περισσότερη διέγερση της κυκλοφορίας.

Δυο καταπληκτικά ορυκτά που μπορούν να βοηθήσουν στην κίνηση τον υγρών του σώματος είναι η γραναδα και ο μαλαχίτης .

Πηγή: Shakila.gr

Σεμινάρια – Εκπαίδευση


 
Άρθρα
« Επιστροφή