2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Ίλιγγος και ρεφλεξολογία
 Ο ίλιγγος ή η ζάλη, είναι η αίσθηση που νιώθεις ότι, όταν αλλάζεις θέση, το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεσαι, περιστρέφεται. Αυτό μπορεί να διαρκέσει από 10 - 15 δευτερόλεπτα έως και δύο - τρία λεπτά σε σοβαρές περιπτώσεις.
Αυτό οφείλεται σε πολλές περιπτώσεις σε μια ανισορροπία του εσωτερικού αυτιού και η θεραπεία του μπορεί να γίνει φαρμακευτικά καθώς και με διάφορους ελιγμούς που γίνονται υπό ιατρική επίβλεψη.
 
Μια ασφαλής και μη επεμβατική θεραπεία για την επιτάχυνση της ανάρρωσής σας από μια περίοδο ιλίγγου είναι η Ρεφλεξολογία.
 
Η Ρεφλεξολογία βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας του σώματός σας, ελέγχοντας έτσι την ανισορροπία που προκαλείται στο αυτί, λόγω των εκτοπισμένων κρυστάλλων που προκαλούν τη ζάλη.
 
Ο ρεφλεξολόγος μπορεί να σας βοηθήσει εστιάζοντας σε βασικά σημεία στα πόδια σας για την άρση των μπλοκαρισμάτων, τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την αποκατάσταση της ισορροπίας του σώματος ενώ παράλληλα θα χαλαρώσετε και θα αποβάλλετε το στρες. Αυτό, μπορεί να βοηθήσει πολύ στη διαχείριση του ιλίγγου μειώνοντας την ένταση και τη συχνότητα στα επεισόδια.
 
Περισσότερα για τη ρεφλεξολογία μπορείτε να δείτε εδώ : bit.ly/3wqtzRZ
Σεμινάρια – Εκπαίδευση

 
Άρθρα
« Επιστροφή