2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Η προστασία του οργανισμού κατά την ΠΚΙ
 Στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική (TCM), το ενεργειακό όριο ονομάζεται Wei Qi. Το Wei Qi είναι ένα προστατευτικό ενεργειακό πεδίο που προέρχεται από το σώμα, το φυλάσσει από εξωτερικά παθογόνα, συναισθηματικά, κλιματικά και ηλεκτρομαγνητικά. 
Όταν είναι υγιές, το Wei Qi επιτρέπει επιλεκτικά συγκεκριμένες ενέργειες στον τομέα τους και προστατεύει από τις άλλες. 
Η διατήρηση του Wei Qi είναι ιδιαίτερα σημαντική, ιδιαίτερα στις σημερινές εποχές, καθώς βομβαρδιζόμαστε από τις ενέργειες και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (EMR) από τα κινητά τηλέφωνα, Wifi, ραδιόφωνο, καλώδια, μικροκύματα, συσκευές Bluetooth, υπολογιστές, έξυπνους μετρητές, ρύπους στον αέρα. Μέχρι τη στιγμή που κάτι επιβλαβές φτάνει στο φυσικό σώμα και στο ανοσοποιητικό σύστημα, έχει ήδη διαπεράσει πολλά στρώματα εξωτερικών ορίων.
Η υγεία και η ακεραιότητα του Wei Chi επηρεάζεται αρνητικά από το άγχος, την κακή διατροφή, τον ανεπαρκή ύπνο, το EMR, τους μολυσματικούς παράγοντες όπως οι ιοί και τις περιβαλλοντικές εκθέσεις. Σύμφωνα με την TCM, οι ενέργειες και ακόμη και οι σκέψεις άλλων μπορούν να επηρεάσουν το Wei Chi. Η δυτική επιστήμη αρχίζει να καλύπτει αυτές τις αρχαίες αντιλήψεις μέσω μελετών του συγχρονισμού εγκεφαλικών κυμάτων και καρδιακού ρυθμού που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αλληλεπιδράσεων μεταξύ ανθρώπων.
Σεμινάρια – Εκπαίδευση

 
Άρθρα
« Επιστροφή