2316 016 726        Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη 10:00-14:00 & 17:00-21:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Επιλογή σχολής για σπουδές στην ρεφλεξολογία
 

Σπουδές στην ρεφλεξολογία

Η ρεφλεξολογία είναι μία εναλλακτική ολιστική προσέγγιση σε καταστάσεις ανισορροπίας του οργανισμού. Επειδή αγκαλιάζει τον άνθρωπο ολιστικά στις περισσότερες των περιπτώσεων έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Μου αρέσει να λέω “η ρεφλεξολογία κάνει για όλους, όλοι δεν κάνουν για την ρεφλεξολογία”.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι την γνωρίζουν, έχουν δεχθεί συνεδρίες ρεφλεξολογίας και προσπαθούν να μάθουν γι αυτήν. Στο internet πλέον υπάρχουν εκατομμύρια άρθρα που αναλύουν πολλά θέματα σχετικά με την ρεφλεξολογία. Δυστυχώς πολλά από αυτά δεν περιέχουν σωστές πληροφορίες. Συζητώντας πολλές φορές εκπλήσσομαι με τις ανακρίβειες.

Σε προηγούμενο άρθρο αναφέρθηκα στις διάφορες ομάδες που ενδιαφέρονται για να μάθουν ρεφλεξολογία. Το ερώτημα είναι πως θα επιλέξετε την κατάλληλη σχολή και τι θα σας παρέχει αυτή;

Σίγουρα κάθε σχολή προσφέρει γνώσεις, πληροφορίες και εμπειρίες. Προσωπικά θα αναφερθώ τι προσφέρει η Σχολή Επαγγελματικής Ρεφλεξολογίας “REFLEXOLOGIA.GR” και αφήνουμε την επιλογή σε εσάς.

Επιλογή χρονικής διάρκειας

Επιλέξαμε η διάρκεια να είναι ένα έτος Βασικής Ρεφλεξολογίας. Έχοντας συλλέξει τα διδακτέα μαθήματα και ξεκαθαρίζοντας την χρήσιμη ύλη, δίχως άχρηστες πληροφορίες που ποτέ δεν θα εφαρμόσετε, δημιουργήσαμε ένα ετήσιο κύκλο σπουδών χαρακτηρίζοντας τον ιδανικό και για επαγγελματίες ρεφλεξολόγους.

Δυνατότητα επέκτασης

Επειδή η γνώση δεν σταματά, σε συνεργασία με έμπειρους ενεργούς ρεφλεξολόγους, διαμορφώσαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα δεύτερο έτος, ανεξάρτητο, που συνδυάζει την Ρεφλεξολογία με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική. Έτσι εφόσον ολοκληρώσει κάποιος τις γνώσεις του στην ρεφλεξολογία μπορεί να συνεχίσει αντλώντας πληροφορίες και συνδυαστικές σκέψεις-κινήσεις με την ΠΚΙ.

3 τμήματα εκπαίδευσης

Για φέτος λόγω της αυξημένης ζήτησης δημιουργήσαμε τρία τμήματα εκπαίδευσης στην ρεφλεξολογία έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό που σας βολεύει. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής τμήματος ή παρακολούθησης σε άλλο αν για κάποιο λόγο χάσετε μάθημα.

Ιδανικός χώρος

Σε ένα κομβικό σημείο για την εύκολη πρόσβαση σας επιλέξαμε ο χώρος να βρίσκεται πίσω από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης δίπλα στο Μέγαρο της Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Υπάρχει άνετο parking και πολλές γραμμές λεωφορείων καθώς και τραίνο. Για πληροφορίες πατήστε εδώ.

Πρακτική σε πραγματικά περιστατικά

Και για αυτή την εκπαιδευτική περίοδο οι μαθητές μας σε συνεργασία με ομάδες, συλλόγους, δήμους κ.α. θα έχουν την δυνατότητα να εφαρμόζουν την ρεφλεξολογία σε πραγματικές συνθήκες και να αναγνωρίζουν την προσαρμοσμένη ρεφλεξολογία αναλόγως την περίπτωση που εφαρμόζουμε. Φυσικά πρώτα θα έχουν διδαχθεί περισσότερα από 100 πρωτόκολλα κοινών παθήσεων (πόνο σε αυχένα, μέση, πονοκέφαλο, δυσκοιλιότητα, άγχος κτλ.)

Επαγγελματίας ρεφλεξολόγος εκπαιδευτής

Η σχολή επαγγελματικής ρεφλεξολογίας είναι από τις λίγες στην Ελλάδα που διαθέτει ιδιοκτήτη επαγγελματία ρεφλεξολόγο. Είναι λογικό να παρέχουμε τις περισσότερες επαγγελματικές πληροφορίες καθώς η εμπειρία μας το επιτρέπει. Το γραφείο είναι στην σχολή οπότε αποκτάτε αμέσως μία εικόνα ενός επαγγελματικού χώρου ρεφλεξολογίας. Οι μαθητές έχουν επίσης την δυνατότητα να είναι παρόντες πολλές φορές σε συνεδρίες και να συνομιλούν με τους πελάτες μας έτσι ώστε να έχουν προσωπική άποψη.

Σεμινάρια – Εκπαίδευση
 
Άρθρα
« Επιστροφή