2316 016 726  Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-18:00 & Πέμπτη 10:00-14:00            ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ   
» Αρχική » Άρθρα » Εναλλακτικές θεραπείες

Ενδυνάμωση Ανοσοποιητικού-Αναπνευστικού με Ρεφλεξολογία
 Με τη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί παγκόσμια λόγω κορωνοϊού, οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν λύσεις και τρόπους ενδυνάμωσης των δύο οργανικών συστημάτων που κυρίως πλήττει ο κορωνοϊός.
Η ρεφλεξολογία είναι μια πολύ διαδεδομένη εναλλακτική πρακτική και θα σας δείξουμε τα σημεία που μπορείτε να ρεφλεξολογήσετε στα πέλματα σας ώστε να μπορείτε μόνοι σας να τονώνετε και να ενδυναμώνετε καθημερινά τα συγκεκριμμένα συστήματα. 
Αναφέρουμε τρία σημεία-περιοχές που έχετε την δυνατότητα με κινήσεις πίεσης είτε κυκλικές είτε καθοδικές-ανοδικές να εφαρμόσετε ρεφλεξολογία για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και αναπνευστικού.
1. Σε αυτό το σημείο αντιστοιχεί ο Σπλήνας (1) μόνο στο αριστερό πέλμα, που είναι βασικό όργανο του ανοσοποιητικού συστήματος.
2. Σε αυτό το σημείο αντιστοιχούν οι Λεμφαδένες λαιμού-στήθους (2) που τους βρίσκουμε και στα δύο πέλματα στην ραχιαία επιφάνεια και είναι βασικά όργανα του ανοσοποιητικού συστήματος.
3. Σε συτό το σημείο αντιστοιχούν οι Πνεύμονες (3) που τους βρίσκουμε και στα δύο πέλματα στην πελματιαία επιφάνεια και είναι τα βασικά όργανα του αναπνευστικού συστήματος.
Σεμινάρια – Εκπαίδευση

 
Άρθρα
« Επιστροφή