ΑΡΧΙΚΗ

Μάθημα ρεφλεξολογίας για Γυναικολογικές παθήσεις

» Αρχική » Σεμινάρια-Εκπαίδευση » Αυτοτελή 3ωρα μαθήματα ρεφλεξολογίας κοινών παθήσεων για όλους » Μάθημα ρεφλεξολογίας για Γυναικολογικές παθήσεις


Το αναπαραγωγικό σύστημα είναι ένα σύστημα οργάνων με σκοπό την αναπαραγωγή των έμβιων όντων. Σημαντικό ρόλο σ' αυτή την λειτουργία παίζουν και ουσίες που εκκρίνονται από τον οργανισμό όπως ορμόνες και φερομόνες.
Τα όργανα του αναπαραγωγικού συστήματος διακρίνονται σε εσωτερικά και εξωτερικά.
Στην γυναίκα αποτελείται από τις 2 ωοθήκες,τους 2 ωαγωγούς(σάλπιγγες),τη μήτρα και τον τράχηλο,τον κόλπο και το αιδοίο που αποτελεί το εξωτερικό γεννητικό όργανο. 

Στο μάθημα αυτό θα μάθουμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε δυσλειτουργίες του γυναικολογικού συστήματος όπως κολπίτιδα, κύστη ωοθηκών, καλοήθεις όγκους μαστού, σαλπιγγίτιδα, κράμπες περιόδου, εμμηνόπαυση, προβλήματα περιόδου.

Το μάθημα αφορά όλους και δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις ρεφλεξολογίας.
Στο μάθημα θα μάθουμε πως μπορούμε μόνοι μας να τις αντιμετωπίσουμε με ρεφλεξολογικές κινήσεις, να βοηθήσουμε τους οικείους μας αλλά και να τις προλαμβάνουμε πριν ακόμη εκδηλωθούν δίχως φαρμακευτική αγωγή.

Ύλη μαθήματος: Θεωρία και πρακτική

Σημειώσεις Βασικής ρεφλεξολογίας
Πλήρης Ρεφλεξολογικός χάρτης
Ρεφλεξολογικές τεχνικές-κινήσεις-πιέσεις
Πρωτόκολλα για χειρισμό της κολπίτιδας, κύστη ωοθηκών, καλοήθεις όγκους μαστού, σαλπιγγίτιδα, κράμπες περιόδου, εμμηνόπαυση, προβλήματα περιόδου.
Πρακτική εφαρμογή των τεχνικών σε ζευγάρια


Τι χρειάζεται να φέρω;
Για την εύκολη πρακτική των ασκήσεων συστήνεται να φοράτε άνετα ρούχα, να είναι καθαρά τα πέλματα σας και να έχετε μαζί σας μια πετσέτα, μπλοκ σημειώσεων, ένα στυλό και ότι άλλο σας είναι απαραίτητο.

Ημερομηνία: Προσεχώς
Ώρες μαθήματος: 6μμ-9μμ
Κόστος μαθήματος: 50ευρώ
Τρόπος πληρωμής: Μετρητά, POS, κατάθεση
Τόπος: Reflexologia.gr
Mαργαροπούλου 22 Β
Τηλ: 690 7799099
4ος όροφος
Θεσσαλονίκη- ΤΚ 54629

Για την έγκυρη κράτηση θέσεως καταθέστε το ποσό στον παρακάτω λογαριασμό ή καλέστε στο τηλέφωνο 6942 980 958.

Στοιχεία Λογαριασμού:Τράπεζα Πειραιώς
ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
Αριθμός Λογαριασμού 5229 0870 72857
ΙΒΑΝ GR 31 0172 2290 0052 2908 7072 857

Λίγα λόγια για τον εισηγητή:
Ο Χρήστος Θεοδοσιάδης είναι επαγγελματίας ρεφλεξολόγος, υπήρξε μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων και ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας www.reflexologia.gr
Σπούδασε ρεφλεξολογία στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Εισηγείται σεμινάρια εκπαίδευσης στην ρεφλεξολογία σε σχολές της Ελλάδας και σε Κέντρα δια βίου μάθησης. Διατηρεί κέντρο ρεφλεξολογίας στην Θεσσαλονίκη.
 


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας
για να λαμβάνεται ενημερώσεις.
Χρήστος Θεοδοσιάδης
Ρεφλεξολόγος


Μαργαροπούλου 22Β, 4ος Όροφος
Θεσσαλονίκη Τ.Κ 54629
Κιν.: 690 77 99099
Τηλ.: 2315 00 1745
E-mail: info@reflexologia.gr
Ο ρεφλεξολόγος δεν είναι γιατρός, δεν κάνει διάγνωση ιατρικών καταστάσεων και δεν αντικαθιστά την ιατρική φροντίδα. Οι χρήστες οφείλουν να αποδέχονται τους όρους χρήσης    © 2014 - Reflexologia.gr