ΑΡΧΙΚΗ

Συνεργασίες

» Αρχική » Συνεργασίες

 
Η συνεργασία με την Reflexologia.

Ο σκοπός μας στην Reflexologia είναι η προώθηση και η ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσοτέρων ανθρώπων σχετικά με την ρεφλεξολογία και τα οφέλη της.

Στο πλαίσιο της διάδοσης της ρεφλεξολογίας αλλά και των υπηρεσιών που μπορούμε να παρέχουμε όχι μόνο στους πελάτες μας αλλά και στους δικούς σας η Reflexologia καινοτομεί και αναζητά συνεργάτες που θέλουν να παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Η συνεχής διεύρυνση των γνώσεων και των υπηρεσιών μας, έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Στην Reflexologia πιστεύουμε ότι για να πετύχουμε όλους τους παραπάνω στόχους χρειάζεται να έχουμε στρατηγικές συνεργασίες. Η εξειδίκευση και η ανάπτυξη νέων υπηρεσιών, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ευέλικτες και πρωτοποριακές ευκαιρίες συνεργασίας.

Στον τομέα των συνεργασιών η Reflexologia έχει μακρά παράδοση και μάλιστα με σημαντική επιτυχία, καθώς αποτελεί πεποίθηση μας ότι τα μεγαλύτερα επιτεύγματα είναι αποτελέσματα ομαδικής εργασίας.

Για αυτό το λόγο αναζητάμε νέες συνεργασίες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους που τις έχουν ανάγκη.

Συνεργασίες με Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και Σχολές Εναλλακτικών Θεραπειών για σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, γυμναστήρια, φαρμακεία, ομάδες, συλλόγους, κέντρα αισθητικής κ.α.
 

ρεφλεξολογία Θεσσαλονίκη ομάδες σύλλογοι Συνεργασίες αποτοξίνωση Γυμναστήρια φαρμακεία
 


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας
για να λαμβάνεται ενημερώσεις.
Χρήστος Θεοδοσιάδης
Ρεφλεξολόγος


Μαργαροπούλου 22Β, 4ος Όροφος
Θεσσαλονίκη Τ.Κ 54629
Κιν.: 690 77 99099
Τηλ.: 2315 00 1745
E-mail: info@reflexologia.gr
Ο ρεφλεξολόγος δεν είναι γιατρός, δεν κάνει διάγνωση ιατρικών καταστάσεων και δεν αντικαθιστά την ιατρική φροντίδα. Οι χρήστες οφείλουν να αποδέχονται τους όρους χρήσης    © 2014 - Reflexologia.gr