ΑΡΧΙΚΗ

Συνεδρία ρεφλεξολογίας

» Αρχική » Υπηρεσίες » Συνεδρία ρεφλεξολογίας

 
 Η συνεδρία ρεφλεξολογίας έχει σαν σκοπό να βοηθήσει ολιστικά την αποκατάσταση της ευεξίας. Ασκούνται φυσικές πιέσεις στα αντανακλαστικά σημεία του σώματος κυρίως στα πέλματα αλλά και σε άλλα σημεία όπως στα πόδια, στα χέρια, στα αυτιά, κλπ.

Μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε παραδοσιακή ή μη μέθοδο ακόμα και ταυτόχρονα αυξάνοντας τα αποτελέσματα και των δυο, καθώς είναι τελείως φυσική και ακίνδυνη όταν εφαρμόζεται από κατάλληλα εκπαιδευμένα  άτομα.

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι περίπου 30-40 λεπτά και ποικίλει ανάλογα με την δυσλειτουργία που υπάρχει αλλά και την ανταπόκριση του σώματος στη ρεφλεξολογία.

Γενικά μπορούμε να πούμε ότι για οξεία προβλήματα χρειάζονται 1-2 συνεδρίες ενώ για χρόνια προβλήματα 4-6 συνεδρίες και πάντα αναλόγως την κατάσταση .

Πολλές φορές άτομα που έχουν δεχθεί ρεφλεξολογία συνεχίζουν τις επισκέψεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα κυρίως για την διατήρηση της ευεξίας τους.

Για να δείτε όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε στην Reflexologia.gr πατήστε εδώ


Τιμή συνεδρίας: 25 ευρώ 

 

ρεφλεξολογική σωματείο συνεδρία επαγγελματίας
 


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας
για να λαμβάνεται ενημερώσεις.
Χρήστος Θεοδοσιάδης
Ρεφλεξολόγος


Μαργαροπούλου 22Β, 4ος Όροφος
Θεσσαλονίκη Τ.Κ 54629
Κιν.: 690 77 99099
Τηλ.: 2315 00 1745
E-mail: info@reflexologia.gr
Ο ρεφλεξολόγος δεν είναι γιατρός, δεν κάνει διάγνωση ιατρικών καταστάσεων και δεν αντικαθιστά την ιατρική φροντίδα. Οι χρήστες οφείλουν να αποδέχονται τους όρους χρήσης    © 2014 - Reflexologia.gr